• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

10+1 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στη ζωή σας

_antonis_

Member
Joining the club 0/10:cry::cry::cry: Όλα είναι ένα όνειρο αλλά το 10.....τί να πω????Μαγικό!!Επόμενος προορισμός-στόχος!!Πώς πάμε όμως εκεί ρε παιδιά????
Που; Στην Σοκότρα;

http://www.travelstories.gr/%F4%E1%EE%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%E9%F3%F4%EF%F1%DF%E5%F2-%F3%E5-%E5%EE%DD%EB%E9%EE%E7/24920-%F4%EF-%ED%E7%F3%DF-hydronetta-babaduma.html

Θυμήσου με όταν πηγαίνεις...μπας και θέλω να'ρθω!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
οχι παιδι μου ...το 10 δεν ειναι αυτο με τον υψοφοβικο γκρεμο?
Οχι λαθος ...το 11 ειναι αυτο.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ο μυωψ
του μυωπος....:bleh::haha:
και για να μην ειμαι οφ ..στη Σοκοτρα αναφερει το αρθρο για μερικες απο τις ωραιοτερες παραλιες του κοσμου.Ειχαν γραψει κατι τετοιο ο baba k o hydro?
Επισης που ειναι αυτο το στορυ?Τελικα εμεινε στη μεση?

_antonis_

Member
Ο μυωψ
και για να μην ειμαι οφ ..στη Σοκοτρα αναφερει το αρθρο για μερικες απο τις ωραιοτερες παραλιες του κοσμου.Ειχαν γραψει κατι τετοιο ο baba k o hydro?
Νομίζω...

Μου φαίνεται πως όταν κάνουν ένα νέο ταξίδι, αφήνουν την παλιά ιστορία στη μέση (ναι, χτυπάει το καμπανάκι hydro).

Όσο για το άρθρο, δεν το διάβασα καν. :roll:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ο μυωψ
Αχ Αχ Κλήο, καλά την ιστορία (και τα σχόλιά μας) δεν την/τα θυμάσαι, τις φωτογραφίες τις ξέχασες κι αυτές?

Ας σε επαναφέρω στο κλίμα με μιαν αδημοσίευτη...

aimg3.imageshack.us_img3_2788_img4814j.jpg

Επί του θέματος: Με δεδομένο ότι στη συγκεκριμένη λίστα η Αριζόνα σκοράρει 3/11, εγώ με το δικό μου 3/11 μάλλον ευχαριστημένος πρέπει να νοιώθω...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ω ρε baba !!!!Ανακαλω ..ανακαλω !!!!
Καλα την καλυτερη βρε κρατησατε αδημοσιευτη?

και δεν ειναι οτι δε θυμαμαι το στορυ..προσπαθω ευγενικα να σας επαναφερω εις τη συγγραφικη ταξη!;)

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Ναι ναι στη Σοκότρα!!Ευχαριστώ θερμά τα μέλη babaduma και hydronetta που με έχουν κάνει τα φάω τα λυσακά μου από τη ζήλεια με την ιστορία τους και μου έβαλαν μέσα μου το μικρόβιο να αρχίζω να ψάχνομαι για από'κει μεριά(ααααχχχχ....λεφτά πού θα βρωωωωωώ??????).
Φυσικά και δεν θα σε ξεχάσω φίλε antoni!!!

_antonis_

Member
Ναι ναι στη Σοκότρα!!Ευχαριστώ θερμά τα μέλη babaduma και hydronetta που με έχουν κάνει τα φάω τα λυσακά μου από τη ζήλεια με την ιστορία τους και μου έβαλαν μέσα μου το μικρόβιο να αρχίζω να ψάχνομαι για από'κει μεριά(ααααχχχχ....λεφτά πού θα βρωωωωωώ??????).
Φυσικά και δεν θα σε ξεχάσω φίλε antoni!!!
Και ήμουν έτοιμος να στο υπενθυμίσω... :D

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Πέρα από τους «συμβατικούς» τουριστικούς προορισμούς ανά τον κόσμο,

(...)

4. Το Grand Canyon

5. Στην Ταϋλάνδη βρίσκονται τα νησιά Phi Phi.

6. Το Machu Picchu

7. Το Monument Valley

8. Η αρχαία πόλη της Πέτρας (...) και το πιο διάσημο τουριστικό αξιοθέατο της Ιορδανίας.

9. Οι λίμνες Plitvice

11. Το Preikestolenhttp://perierga.gr/2011/11/101-μέρη...l&utm_campaign=Feed:+Periergagr+(Perierga.gr)
αυτά μπορούν να τα γράφουν σε άλλα fora. Για εμάς εδώ πέρα τουλάχιστον τα παραπάνω είναι ήδη παραγνωρισμένα:D

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
αυτά μπορούν να τα γράφουν σε άλλα fora. Για εμάς εδώ πέρα τουλάχιστον τα παραπάνω είναι ήδη παραγνωρισμένα:D
Παραγνωρισμενα ε?:shock:Εεε, αμα τα εχουμε δει ολα αυτα, ας παμε γι αλλα...:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom