KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Μια ξαδερφη μου παντρευτηκε εναν Ελληνα μεταναστη στην Καλσρουη και πηγε και τον χωρισε ...εχασα ευκαιρια για ταξιδακι ..σ΄αυτα τα πανεμορφα μερη.
Μια ξαδερφη μου παντρευτηκε εναν Ελληνα μεταναστη στην Καλσρουη και πηγε και τον χωρισε ...εχασα ευκαιρια για ταξιδακι ..σ΄αυτα τα πανεμορφα μερη.
Η άμαξα 112ευρώ με πολύ καλό πρωινό στο σαλούν και η ινδιάνικη σκηνή 124ευρώ.(για 4 άτομα)Τρομερη εμπειρια για τα παιδια να κοιμουνται σε αμαξα !!!!!
Ποσο στοιχιζε τη βραδια ,αν επιτρεπεται?
Μπορείς να κλείσεις απευθείας απο εδώhttps://booking.europapark.de/V8Hotel/Inquiry.aspx?culture=de-DEΤι όμορφα!Θα μπορούσες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το χώρο αυτό;απο ποιο site μπορεί να κλείσει κανείς ,υπάρχει χώρος για τα αυτοκίνητα;σε προμηθεύουν με σεντόνια ,πετσέτες ; ή πρέπει να τα έχεις εσύ;;
πολύ χαίρομαι!!!Ευτυχία,εκλεισα και εγω στο ξενοδοχείο που έμεινες στο obernai για τον μαιο που θα πάω στην Βασιλεία...εμπιστευόμενη την κριτική σου εδω όσο και στο booking..
θα αφιερωσω 2 βραδιες στην περιοχή μια στο Ribeauville και μία στο obernai...αν και η βασιλεία δεν ειναι πολύ μακρια για ημερήσιες σκεφτηκα να μείνω δυό βράδια να μην με φάνε οι δρόμοι...
και θα κάνω ημερησιες στα πιο κοντινά μέρη απο την Βασιλεία..