turms
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΔΝΤ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκι στην Παταγονια
ποσες ωρες μπορειτε να αντεξετε στο αυτοκινητο?Θα ξεκινησουμε απο Αθηνα .1 επιλογη αεροπορικα(550 ευρω+ενοικιαση αυτοκινητου για 12 μερες απο Φρανκουφουρτη (με παιδικα καθισματα κλπ κλπ)2 επιλογη Ανκονα -Φραιμπουργκ 14 μερες με το αμαξι μας (με χωρο για πραγματα για τα παιδια) με ενδιαμεση σταση σε ενα ομορφο μερος Ιταλια?Ελβετία(πανακριβα?)?.Προτιμω την δευτερη επιλογη ,αναρωτιεμαι ομως μηπως ειναι πολυ κουραστικο για τα μικρα και δεν αξιζει τον κοπο καθως σκοπος του ταξιδιου θα ειναι να κινηθουμε Μελανα δρυμο,Αλσατια,Χαιδελβεργη .
εχω κανει Ανγκονα Χαιδελβεργη με μια σταση / διανκυτερευση εκω απο το Innsbruck
6 + 6 ωρες. Βεβαια τοτε δεν ειχαμε παιδια, αλλα με τον μικρο οταν ηταν ενος ετους πηγαμε απο καπου εξω απο Στουτγκαρδη ως Βορεια Γερμανια (Β.θαλασσα) οδικως...καπου 8 ωρες χωρις τα διαλλειματα.
Το αν αντεχουν τα παιδια και ποσο εσυ το ξερεις καλυτερα απο ολους μας
εγω προσωπικα προτιμω την επολογη αυτοκινητο + καραβι για διαφουρους λογους και ειδικα με μικρα παιδια
αλλα να ξερεις οτι αν πας καλοκαιρι ειναι οι τιμες ανεβασμενες και πρεπει να κλεισεις νωρις γιατι πολλοι τουρκοι γυρνανε οδικως τουρκια και γινεται λιγο το ελα να αδεις
τουλαχιστον οταν το εκανα εγω