thodorisx2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Καλησπερα παιδια. Θα παω Κινα για τον γαμο ενος φιλου (κινεζος).. πριν 5 χρονια ειχα ξαναπαει Κινα και συγκεκριμενα ειχα μεινει 5 μερες Πεκινο, 15 μερες στο Qingdao , 7 μερες καπου στην ενδοχωρα της Κινας ( ειχα παει με οργανομενο groupaki που ειχαν κλεισει οι γονεισ του κινεζου φιλου μου) και αλλες 3 μερεσ Shangai.. τωρα λοιπων που ξαναπαω Κινα (για τον γαμο) θα ερθει μαζι μου και ο κολλητος μου.. κανονισα λοιπον να μεινουμε 5 μερες Πεκινο και μετα να παμε στην πολη του φιλου Qingdao για αλλεσ 7 μερες μιας που και τα εξοδα θα ειναι ελαχιστα... τωρα το θεμα ειναι πως εχω αλλες 6 μερες ακομα στην διαθεση μου και νομιζω πωσ ειναι ευκαιρια να δω και εγω κατι καινουργιο...
οπωτε παιζει 1) Τοκιο 2) Hong Kong 3) Seoul και 4) Kuala LUbur... τι προτείνετε απο τα 4...??? δεν εχω ιδεα τι παιζει και στα 4 απλα θελω να δω κατι το διαφορετικο απο αυτο που εχω δει στην Κινα μεχρι στιγμης.... λοιπον τι λετε...???? αν εχετε τιποτα αλλο στο μυαλο σας πειτε το!! αα η πτηση για Πεκινο-Αθηνα-Πεκινα παει στο 590 με Aeroflot... εχει ταξιδεψει κανεις ποτε με αυτην???? παει μεσο Μοσχας!!! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο και την κατανοηση σας,,,!!
οπωτε παιζει 1) Τοκιο 2) Hong Kong 3) Seoul και 4) Kuala LUbur... τι προτείνετε απο τα 4...??? δεν εχω ιδεα τι παιζει και στα 4 απλα θελω να δω κατι το διαφορετικο απο αυτο που εχω δει στην Κινα μεχρι στιγμης.... λοιπον τι λετε...???? αν εχετε τιποτα αλλο στο μυαλο σας πειτε το!! αα η πτηση για Πεκινο-Αθηνα-Πεκινα παει στο 590 με Aeroflot... εχει ταξιδεψει κανεις ποτε με αυτην???? παει μεσο Μοσχας!!! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο και την κατανοηση σας,,,!!