Ιαπωνία 1 μήνας solo καριέρα ;

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καβάλα
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Τελικά το solo μας τα αλλάζει και εν τέλει ,και θα πάω με κολλητό.
Το θέμα μου είναι ψάχνω ,κέντρο Τόκυο για 2 υπνοδωμάτια, και έστω 1 μεγάλο γράφειο για να μπούν τα λάπτοπ , και δεν βρίσκω τίποτα για 1 μήνα ,έχω φτάσει τα 3000€ και πάλι γιόκ...
Έχει κανείς καμία ιδέα ;
Καλησπέρα, φίλοι μου Αμερικανοί digital nomads έμειναν στο Shinjuku. Άλλες περιοχές που πρότειναν για διαμονή είναι Akihabara και Asakusa. Για εκδρομή από Τόκιο προτείνω Kamakura, πολύ μου άρεσε.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
δεν χρειάζεται
Ταξίδι-Όνειρο
it happened ! Japan!
Καλησπέρα, φίλοι μου Αμερικανοί digital nomads έμειναν στο Shinjuku. Άλλες περιοχές που πρότειναν για διαμονή είναι Akihabara και Asakusa. Για εκδρομή από Τόκιο προτείνω Kamakura, πολύ μου άρεσε.
και εγώ σε αυτές τις περιοχές ψάχνω,αλλά ή βάζω λίγα χρήματα για 1 μήνα ή μάλλον έχουν κλείσει όλα τα καλά ; γιατί πραγματικά, 2 άτομα είμαστε που και οι 2 θα είμαστε remote. Οπότε , το να βρώ έναν χώρο είναι όσο να'ναι σημαντικό . Αλλά για την ώρα δεν βλέπω φως στο τούνελ...
Kamakura -saved.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
δεν χρειάζεται
Ταξίδι-Όνειρο
it happened ! Japan!
Μόλις τα έκλεισα. Τα έσκασα ,αλλά τα έκλεισα.
1070€ με Turkish Airlines Economy ,από Θεσσαλονίκη > Τουρκία > Ιαπωνία (Narita).

Τέλος αυγούστου πετάω, και γυρνάω τέλος Σεπτεμβρίου με open-reschedule να μείνω παραπάνω.

Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να κάνω από Ελλάδα σαν προετοιμασία γραφιοκρατική ,αν γνωρίζει κάποιος;

Γνωρίζω ότι visa δεν χρειαζόμαστε.

poised

Member
Κοίτα το διαβατήριό σου να μη λήγει σε 6 μήνες από τότε που σκοπεύεις να επιστρέψεις για παν ενδεχόμενο.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
δεν χρειάζεται
Ταξίδι-Όνειρο
it happened ! Japan!
Κοίτα το διαβατήριό σου να μη λήγει σε 6 μήνες από τότε που σκοπεύεις να επιστρέψεις για παν ενδεχόμενο.
Ολοκαίνουργιο ,για 10 χρόνια .Είμαστε έτοιμοι .
Ψάχνω τριγύρω ίντερνετ και βλέπω μια φόρμα που πρέπει να συμπληρώσω , ισχύει αυτό ή παλιό σύστημα;
(Έχει ηλεκτρονικά ή μέσα στο αεροπλάνο λέει).

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
δεν χρειάζεται
Ταξίδι-Όνειρο
it happened ! Japan!

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
δεν χρειάζεται
Ταξίδι-Όνειρο
it happened ! Japan!
Να μην αγχώνεσαι, σε ξένη χώρα πας για ένα μήνα, όχι στο μέτωπο :)
ένα κινούμενο άγχος είμαι , και αυτό φαντάσου το κατάλαβες μέχρι και εσύ που δεν με ξέρεις ...φαντάσου πως είμαι στην πραγματική μου ζωή (ίσως φταίει και η δουλειά σε αυτό).
Όπως και να έχει , ευχαριστώ!

Αν θα έχω καμία άλλη ερώτηση ,θα επανέλθω, για την ώρα φτιάχνω πρόγραμμα,και ρωτάω για internet τα σπίτια κτλ . μπας και βρούμε κανένα που να είναι fiber-optic :D

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πάνε 14 χρόνια από τότε που πήγα, αλλά θυμάμαι πως η μόνη προετοιμασία που ήταν απαραίτητη ήταν το διάβασμα, η κράτηση δωματίου και οπωσδήποτε τα Japan Rail Pass (αν ταιριαζουν στο ταξίδι που θες να κάνεις).

europexplorer

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
και εγώ σε αυτές τις περιοχές ψάχνω,αλλά ή βάζω λίγα χρήματα για 1 μήνα ή μάλλον έχουν κλείσει όλα τα καλά ; γιατί πραγματικά, 2 άτομα είμαστε που και οι 2 θα είμαστε remote. Οπότε , το να βρώ έναν χώρο είναι όσο να'ναι σημαντικό . Αλλά για την ώρα δεν βλέπω φως στο τούνελ...
Kamakura -saved.
Έχω ακούσει και εγώ για Kamakura. Ωστόσο έχει μια γειτονιά Kamakura στο Τόκυο και μια άλλη περιοχή λιγο έξω από το Τόκυο. Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια από τις δύο αξίζει για επίσκεψη

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
δεν χρειάζεται
Ταξίδι-Όνειρο
it happened ! Japan!
Είναι κακό να είμαι ,μια εβδομάδα εδώ και να μη θέλω να φύγω ; 😂

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.