• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

1η συνάντηση Ιταλόφιλων! (7/5/2009)

σαιτας

Member
Καλησπερα, αν και ανηκω στο γκρουπ τω ιταλοφιλων, βλεπω οτι εγινε συγκεντρωση και δεν το ηξερα. Μηπως θα επρεπε βρε παιδια να το μαθαιναμε καπως διαφορετικα. με χαρα θα ερχομουν, μου αρεσει και το μαγαζι, αν και εμαθα οτι οι αρχικοι ιδιοκτητες "η σεφ δεν ξερω ακριβως εχουν αποχωρησει. Τωρα θα περιμενω την επομενη συναντηση

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Πως αλλιως να το μαθαινες δηλαδη???? Τοσα ατομα ποσταραμε εδω και 10 μερες :roll::roll::roll:

σαιτας

Member
ευαγγελια δεν το ειχα δει, γιατι δεν ειχα μπει κιολας. με αφησατε νηστικο αυτο ξερω εγω. (δεν ειμαι κοιλιοδουλος, πολυ )

επισης εχω να σου πω οτι ειμαι γερμανοφιλος, απλα δεν ειμαι μελος. Θ α γινω ομως

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ηθικον διδαγμα: ποτε μα ποτε μα ποτε ομως,δεν αφηνουμε ουτε μια μερα να περασει χωρις να μπουμε στο αγαπημενο μας travelstories!!!! οι συνεπειες ειναι ολεθριες!!!!!
κινδυνευουμε να μεινουμε νηστικοι!!!!!!
φιλε σαιτα μην ανησυχεις!! Εις αυριον τα σπουδαια!!:p:p

σαιτας

Member
χαχαχαχα θα εχω υποψη μου το ηθικον διδαγμα. νασαι καλα, πες μου τα σπουδαια απο σημερα να χαρω.

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Κι εγώ δεν μπήκα ένα ΠΣΚ που έλειπα και έχασα καφέ...Είδες τι παθαίνεις!!!!

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Βλέπω οτι συζητάτε για την επόμενη συνάντηση..Πώς και δεν έχει προτείνει κανείς μέχρι τώρα το «ΙI Tinello» στον Άλιμο?..Αυτό θα πεί αυθεντική τρατορία...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Βλέπω οτι συζητάτε για την επόμενη συνάντηση..Πώς και δεν έχει προτείνει κανείς μέχρι τώρα το «ΙI Tinello» στον Άλιμο?..Αυτό θα πεί αυθεντική τρατορία...
ειπαμε στην αρχη για πιτσα. αυτη τη φορα να εχει παει καποιος. εχεις πάει? μηπως να ανοιξουμε άλλο θεμα? αντε Sapienza μια που προτεινες τελευταια ανοιξε το...

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
ειπαμε στην αρχη για πιτσα. αυτη τη φορα να εχει παει καποιος. εχεις πάει? μηπως να ανοιξουμε άλλο θεμα? αντε Sapienza μια που προτεινες τελευταια ανοιξε το...

Είναι εγγύηση..Αλλα αφόύ έχετε πεί πίτσα τ αφήνουμε για μια άλλη φορά!!!!;)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έχω την εντύπωση ότι η pizza που τρώμε στην Ελλάδα είναι περισσότερο Αμερικάνικη κουζίνα παρά Ιταλική... Έχετε υπόψη μαγαζί με αυθεντική Ναπολετάνικη Πίτσα?

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Έχω την εντύπωση ότι η pizza που τρώμε στην Ελλάδα είναι περισσότερο Αμερικάνικη κουζίνα παρά Ιταλική... Έχετε υπόψη μαγαζί με αυθεντική Ναπολετάνικη Πίτσα?
εγραψαν τα παιδιά πιο πάνω για το Anema e Core στο Χαλάνδρι (Αγίας Παρασκευής 123)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom