psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Ρε άσε τις Irish pub (σταθερή αξία), αυτό με τα κεριά το ήλεγξες; Το σημείωσες;Τώρα μάλιστα! 2-2 τα μπαράκια κι οι Irish pub. Πάμε γερά…
Ρε άσε τις Irish pub (σταθερή αξία), αυτό με τα κεριά το ήλεγξες; Το σημείωσες;Τώρα μάλιστα! 2-2 τα μπαράκια κι οι Irish pub. Πάμε γερά…
Ε καλά, τι μας πέρασες, τίποτα πρωτάρες;Ρε άσε τις Irish pub (σταθερή αξία), αυτό με τα κεριά το ήλεγξες; Το σημείωσες;
Ε καλά, τι μας πέρασες, τίποτα πρωτάρες;
Δε φταίω, αυτός μπήκε στο πλάνο μου, εγώ έκανα χαρτογράφηση για την ιστορία μου!Καλα μωρε τον ανθρωπο την ωρα που φιλιεται τον τσκωσες?
Επανήλθα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις επιτέλους!Θε μου, πηγε με αντροπαρεα ταξιδι, θα καψω τον μπυρομετρητη μου.
Μια χαρα σε ειχανε τα κοριτσια με τσαι και συμπαθεια.
Μ' αρέσει να το κάνω , αλλά πολλές φορές βοηθάει κιόλας αυτόν που ψάχνει στο ίντερνετ ώστε να τον παραπέμπψει ακριβώς στον ηλεκτρονικό χάρτη, σε περίπτωση βέβαια που βρίσκει ενδιαφέρον σε κάτι απ' όλα αυτά.Μου αρέσει που γράφεις τόσο τακτικά τα ονοματα πόλεων, αξιοθεατων και μπαρ με το δικό τους αλφάβητο
@Extra muros Σ' ευχαριστώ για την τοποθέτηση και την ανάγνωση. Δε ξέρω αν είναι μετρημένα κουκιά τ' αξιοθέατα, σίγουρα όμως εγώ άφησα πραγματάκια απ' έξω, κάτι που δε θα έκανα κι εγώ αν ταξίδευα μόνος. Ας είναι, κάποια στιγμή θα με ξαναβγάλει ο δρόμος, τώρα το ρίξαμε αρκετά έξω.Πολύ ωραία ιστορία και κάτι παραπάνω από τίμια επιλογή για μίνι απόδραση η Σόφιγια, βρέθηκα ένα σκ πριν από εσάς νομίζω. Εκ των πραγμάτων κάναμε...
Άσε και το 'χαμε απωθημένο αυτό, δεν ήταν τυχερό. Φύγαμε κακήν κακώς επειδή δεν είχαμε κράτηση, δεν ήταν μόνο γεμάτο, ήταν και πολύ μικρό, λογικό.Πήγα κι εγώ στον Ashurbanipal - τι κατασκότεινο κι έρημο στενό ήταν αυτό όμως - , όντως έχει πάψει λογικά εδώ και χρόνια να είναι φορουμικό inside tip κι είναι πάντα γεμάτο. Γιατί όμως σας έστειλε πίσω νηστικούς ο Φρέντι, κάνει και take away αφού. Πολύ ιδιαίτερη κουζίνα, ειδικά εκείνο το ρύζι φοβερό. Προσοχή όμως σε όσους δεν αρέσουν τα πικάντικα, βάζει μπαχαρικά μέχρι και στη -δωρεάν - σαλάτα.