HummingBird
Member
Δεν ξέρω αν αξίζει να ποδοπατηθείς για τα primark. Πολύ χάλια ποιότητα. Εν πάσει περιπτώσει πήγαινε οπωσδήποτε πρωί, την ώρα που ανοίγει.
Ναι κάν' του μια επίσκεψη, έχει τόσα πράγματα, θα τα δεις κι από κοντά και θα κρίνεις την ποιότητα.hummingbird η αληθεια ειναι πως δν εχω ξαναψωνισει απο primark. παρολαυτα θα ηθελα να εχω την επιλογη οταν θα παω.σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
Εντάξει δεν είναι και η πρώτη ποιότητα όπως λέει και η hummingbird, αλλά επειδή βλέπω ότι είσαι αποφασισμένη να ψωνίσεις από εκεί, να ξέρεις είναι τόσο τεράστιο σαν κτήριο και έχει τόσο μεγάλη ποικιλία (τουλάχιστον αυτό της Oxford str. - υπάρχουν πολλά σε διάφορα σημεία του Λονδίνου) που θα κουραστείς από τον πολύ κόσμο και τις ουρές στα ταμεία ,αλλά σίγουρα θα βρεις και αυτά που θα σου αρέσουν. Πέρυσι πήγα για πρώτη φορά, επέμεναν οι κυρίες της παρέας και κάπου ζαλίστηκα.kanel28 thanks again. hummingbird η αληθεια ειναι πως δν εχω ξαναψωνισει απο primark. παρολαυτα θα ηθελα να εχω την επιλογη οταν θα παω.σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
σ ευχαριστωωωωω...Ναι κάν' του μια επίσκεψη, έχει τόσα πράγματα, θα τα δεις κι από κοντά και θα κρίνεις την ποιότητα.
Άντε καλά ψώνια! Ζηλεύω shopping στο Λονδινάκι