Μπραβο στο Τελλογλειο! Πραγματικα ειναι απιθανες οι τιμες του, καθολου απαγορευτικες! Μαζευει πολυ πανεπιστημιακο κοσμο, κυριως απο ιατρικη, γιατι ειναι ακριβως πανω απο τη σχολη. Μπραβο και παλι!
πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι από τη δεύτερη ανταπόκριση!Το πιο σημαντικό γεγονός της βραδιάς όμως, ήταν νομίζω η ανακοίνωση της κυρίας Ηλιοπούλου για την πρωτοβουλία που ξεκινάει το Αθηνόραμα και η Δέσμη γενικότερα με σκοπό να βρεθεί ένας τρόπος να πέσουν οι τιμές στα εστιατόρια έτσι ώστε η γαστρονομία να είναι δικαίωμα όλων... Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι αυτό αλλά σαν concept το βρίσκω σούπερ.. Ειδικά που έχουμε φτάσει να τρώμε κάπου με 40 ευρώ το άτομο και να το θεωρούμε ευκαιρία..Ίσως τελικά η κρίση να έχει και τα καλά της.. Και να είναι μια ευκαιρία για αλλαγή ισορροπιών και ανακατατάξεις που θα βοηθήσουν τελικά στο να περνάει πολύ περισσότερος κόσμος, πολύ καλύτερα...
αλλά στο clochard έχω πάει... πάρα πολύ ωραίο όντως, αλλά υποθέτω (δεν πλήρωσα!) κι αυτό στην κατηγορία των απλησίαστων που συζητάγαμε :roll: