• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

χριστούγεννα στην αίγυπτο

IONAS

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Συρία - Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γ του Πυρός
Χαιρετώ ολα τα παλιά μέλη και θέλω να δώσω κι εγώ αν και αργά πιστευώ τις δικές μου συμβουλές και πληροφορίες . Αν ταξιδέψει κάποιος θα πρέπει οπωσδήποτε να περιλάβει στο ταξίδι του την κρουαζιέρα στο Νείλο που κατά τη γνώμη μου αποτελεί ότι καλύτερο έχω ζήσει σε ταξίδια.Αν και ταξίδεψα ομαδικά νομίζω ότι είναι πολύ ασφαλές και εύκολο να πάει όποιος θέλει μόνος του.Η διαμονή στο Λούξορ είναι μαγική και αν μπορείτε μείνετε δύο βραδιές. Οι νύχτες είναι γλυκές και τα παζάρια πολύ ενδιαφέροντα.Γι αυτήν την εποχή ρούχα ελαφριά για την ημέρα και ένα μπουφανάκι για το βράδυ.Οι Αιγύπτιοι είναι πολύ φιλικοί με τους Έλληνες και τα ταξί στο Κάιρο είναι τζάμπα. Εννοείται βέβαια ούτε συζήτηση για οδήγηση. Στο Κάιρο θα δείτε το αξιοπερίεργο όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν να είναι τρακαρισμένα. Η αστυνομία όπως και τα φανάρια που υπάρχουν σε όλες τις διασταυρώσεις είναι απλοί θεατές.Αν τ αξιδέψτε με γκρουπ προσέξτε τη διατροφή σας γιατί είναι τόσο πλούσια που στο τέλος θα γγυρίσετε με 2-3ορά. κιλά παραπάνω. Αυτά τα λίγα για πρώτη φορά.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες Ιωνα!σ'ευχαριστούμε για τις πληροφορίες,καλά ταξίδια εύχομαι!

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες κι απο μένα!
Μιας που μόλις χθές επέστρεψα απο Αίγυπτο, να πώ ότι το πρωί ή βράδυ κάνει πολύ κρύο, γύρω στους 8 βαθμούς, προσοχή σε αυτό. Αν το ήξερα, θα άλλαζα περίοδο ταξιδιού, να πήγαινα νωρίτερα να μπορούσα να είμαι όλη μέρα με κοντομάνικο, αλλά τότε ίσως σκάγαμε την ημέρα που ανέβαινε μέχρι 28 βαθμούς τώρα... Όλα υπέροχα πάντως!!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom