-Αυτη τη στιγμη θεωρειται το καλυτερο (ειναι και το πιο καινουργιο-το παλιο ξενια ανακαινισμενο) 5αστερο στην αρχη της πολης Grand Serai page
-Παλιοτερα εχω μεινει στο epirus palace ,παρα πολυ καλο 5αστερο λιγο εξω απο την πολη (γυρω στα 7 χλμ) κοιτα στο site Epirus Palace Luxury Hotel - Ioannina, Epirus, Greece
-το αλλο μεσα στην πολη (διπλα στη λιμνη) ειναι το du lac Hotel Du Lac
εχω μεινει παλιοτερα και στo hotel olympic που ηταν κεντρικο πολυ καλο Welcome to OLYMPIC HOTEL
Στο Olypmpic Hotel έχω μείνει και εγώ και θα συμφωνήσω με τον leon00 ότι ήταν καλό και σχετικά οικονομικό. Στο κέντρο της πόλης, θυμάμαι πηγαίναμε με τα πόδια στη λίμνη.
Και διαθέτει δικό του πάρκιν κάτι που είναι πολύ σημαντικό αν θα έχετε αυτοκίνητο μαζί σας. Βέβαια, απ' ότι θυμάμαι ήταν λίγο μικρό το πάρκιν οπότε δεν ξέρω τι γίνεται στην περίπτωση που όλοι οι πελάτες έχουν δικό τους αυτοκίνητο.
Το καλοκαίρι που πήγα Γιάννενα έμεινα στον ξενώνα Μάτσα (βάλτο στο google να δεις και φωτογραφίες). Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σε ήσυχη τοποθεσία, πίσω από το κάστρο, 3 λεπτά από τη λίμνη, αποτελείται από 4 μόνο δωμάτια, εξαιρετικά προσεγμένα, πεντακάθαρα και το καθένα είναι διακοσμημένο με βάση ένα θέμα, από το οποίο πήρε και όνομά του. Άλλο λέγεται τουλίπα, άλλο ήλιος, άλλο ίριδα και το τέταρτο μου διαφεύγει. Το καλό είναι πως νιώθως οτι μένεις σε ένα παραδοσιακό σπίτι. Στο υπόγειο υπάρχει και κουζίνα για το πρωϊνό. Το μόνο αρνητικό είναι οτι επειδή βρίσκεται μέσα σε στενάκια είναι λίγο δύσκολο το παρκάρισμα, πρέπει να παρκάρεις στους κοντινούς κεντρικούς δρόμους. Εγώ σου το συστήνω ανεπιφύλακτα.