ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
ναι, μπορείςψηφιακη μηχανη επιτρεπεται στο αεροπλανο να την εχω μαζι μου ετσι?
ΥΓ το google δε δαγκώνει
ναι, μπορείςψηφιακη μηχανη επιτρεπεται στο αεροπλανο να την εχω μαζι μου ετσι?
Η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφικών, επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της πτήσης, αλλά απαγορεύεται κατά την απογείωση και την προσγείωση.φυσικα και επιτρεπεται!
Αν και νομιζω δεν επιτρεπεται να τραβας φωτογραφιες κατα τη διαρκεια της πτησης. Ωστοσο και καμια φωτογραφιουλα αν ειναι ωραια τα συννεφα, δεν βλαπτει... Ολοι μας εχουμε βγαλει...
Εμενα μια φορα μονο δεν με αφησαν να τραβαω φωτογραφιες... Ολες τις αλλες με εβλεπαν κανονικα και δεν μου ειπαν κατι...
Τους κανόνες ασφαλείας τους εφαρμόζουμε, είτε μας αρέσουν, είτε τους βρίσκουμε λογικούς, είτε όχι. Εν προκειμένω, κάποιο λόγο θα έχουν για να υπάρχει αυτός ο κανόνας, και θεωρώ ότι δεν είναι οι τυχόν παρεμβολές στις επικοινωνίες.Στη προσγειωση -απογειωση μπορει να δημιουργηθει προβλημα απο ηλεκτρονικη συσκευη; ισχυει αυτο ή ειναι "υπερβολη;"
Με τα κινητα (ακομα χειροτερα) τι γινεται οταν τα αφηνουν ανοιχτα και ακους τα μηνυματα να ερχονται; Το δικο μου το κλεινω αλλα των αλλων;
ευχαριστω ολους! να ρωτησω και κατι αλλο? στη βαλιτσα που θα παραδωσω κατα το check-in ( οχι δλδ αυτη που θα εχω μαζι μου στο αεροπλανο ως χειραποσκευη) μπορω να εχω υγρα οπως υγρο φακων, οδοντοκρεμα και σαπουνι? επισης, στη χειραποσκευη επιτρεπεται ξυραφακι ή να το βαλω μεσα στη βαλιτσα?Η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφικών, επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της πτήσης, αλλά απαγορεύεται κατά την απογείωση και την προσγείωση.
Επίσης, ανεξάρτητα από την πτήση, δεν επιτρέπεται να φωτογραφίζεις προσωπικό (αεροπορικών εταιριών, αεροδρομίων κλπ) εν ώρα εργασίας, όπως και άλλους επιβάτες, χωρίς την προηγούμενη συναίνεσή τους.
ώρες ώρες απορώ με την υπομονή σου :roll:.Τους κανόνες ασφαλείας τους εφαρμόζουμε, είτε μας αρέσουν, είτε τους βρίσκουμε λογικούς, είτε όχι. Εν προκειμένω, κάποιο λόγο θα έχουν για να υπάρχει αυτός ο κανόνας, και θεωρώ ότι δεν είναι οι τυχόν παρεμβολές στις επικοινωνίες.
Καλά, γιατί δεν τα βάφει εκεί που θα πάει; Αν δεν έχει μεγάλο κόλλημα με τη μάρκα ή του αρέσει να τα βάφει μόνος του, ας πάρει μαζί του βαφή χέννα που είναι σε σκόνη και περνάει από τον έλεγχο Cult, ε;ΥΓ. για τις βαφές μαλλιών ισχύει το ελάχιστο των 100ml που μπορεί να έχει κάποιος μαζί του ???
Ρωτάω γιατί ενας φίλο μου βαψομαλλιάς ταξιδεύει την άλλη βδομάδα και έχει αγχος !!!!!!!!!
Ο original βαψομαλλιάς δεν αλλάζει ποτέ μάρκα και δεν χρησιμοποιεί χέναΚαλά, γιατί δεν τα βάφει εκεί που θα πάει; Αν δεν έχει μεγάλο κόλλημα με τη μάρκα ή του αρέσει να τα βάφει μόνος του, ας πάρει μαζί του βαφή χέννα που είναι σε σκόνη και περνάει από τον έλεγχο Cult, ε;