renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
ποτέ δεν μου πήραν ουτε το τσιμπιδάκι ούτε το μικρό νυχοκοπτάκι..
α ούτε και το αναπτηράκι..
α ούτε και το αναπτηράκι..
Ένα ψαλιδάκι είχα ξεχάσει κι εγώ στη χειραποσκευή γυρνώντας απο Λονδίνο και ο ελεγκτής μου το έβαλε κατευθείαν στο μεγάλο κουβά..όσο κι αν τον γλυκοκοίταζα (ξενέρωτος εγγλέζος ήταν αλλά τι να κάνεις..)νυχοκόπτης κάνει?
Προβληματίζομαι γιατί το σετ αυτό με το ψαλιδάκι απο Δανία το πήρα κ το μετέφερα κανονικά πίσω χωρίς να μου βάλουν χειροπέδες Απλά τώρα θέλω να πάρω μαζί μόνο το ψαλιδάκι!
Μα ούτε τσιμπιδάκι για τα φρύδια αφήνουν?Καραμανλής πρέπει να γυρίσω?
Το "απαγορεύονται" που έγραψες αφορούσε κ όλα τα προηγούμενα?
Αν γλυκοκοιτάξω τον ελεγκτή υπάρχει περίπτωση να περάσω τη φέτα απο το μπλόκο?
Οι Νορβηγοί είναι πιο θερμοί λες?Ένα ψαλιδάκι είχα ξεχάσει κι εγώ στη χειραποσκευή γυρνώντας απο Λονδίνο και ο ελεγκτής μου το έβαλε κατευθείαν στο μεγάλο κουβά..όσο κι αν τον γλυκοκοίταζα (ξενέρωτος εγγλέζος ήταν αλλά τι να κάνεις..)
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, νομίζω ότι δεν θα έχεις τύχη..άσε τη φέτα εδώ να την απολαύσει κάποιος άλλος (βαρελίσια Καλαβρύτων είναι?)
Πάντα φροντίζω να έχω ένα αναπτηράκι μικρό στη χειραποσκευή, δεν έτυχε ποτέ να μου το πετάξουν, αν και έχω διαβάσει ότι και οι αναπτήρες απαγορεύονται..
Είναι πολύ τυπικοί όπως μου λέει μια φίλη μου που ταξιδεύει συχνά για Νορβηγία..Για καλό και για κακό όμως, θέλουμε μια φωτο σου πριν και μια φωτο σου μετά το ταξίδι..να μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις !!!Οι Νορβηγοί είναι πιο θερμοί λες?
Έστω θα πάρω ένα φτηνό ψαλιδάκι μαζί μου κ αν μου το πετάξουν το κρίμα στο λαιμό τους το πολύ πολύ θα γυρίσω πιο φρυδάτη και νύχια 20ποντα
Η φέτα είναι χαλκιδικής άντε ανεβείτε να σφάξουμε κ ένα κρεμμύδι να τη φάμε μην πάει στον μεγάλο κουβά
ευχαριστώΑν θες να είσαι τυπική,googlare για να διαβάσεις τους κανονισμούς και όχι να ακούς προσωπικές εμπειρίες.Πχ
http://www.aia.gr/UserFiles/File/tr.../eu_measures/gr/111819_eu_security_faq_gr.pdf
http://www.hcaa-eleng.gr/greek/security/new_rules2006.html
Κανόνες σχετικά με τις χειραποσκευές | Αποσκευές | Σημαντικές Πληροφορίες | Σχεδιασμός & Κράτηση | Emirates Ελλάδα
Hand luggage - Wikipedia, the free encyclopedia
TSA: Prohibited Items
για να μη σου λέει ο καθένας ότι μπορεί να πέρασε και δυναμίτιδα,πριόνια κτλ
Για την φέτα,δεν βρήκα κάτι...
θα με δείτε στις ειδήσεις του starΕίναι πολύ τυπικοί όπως μου λέει μια φίλη μου που ταξιδεύει συχνά για Νορβηγία..Για καλό και για κακό όμως, θέλουμε μια φωτο σου πριν και μια φωτο σου μετά το ταξίδι..να μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις !!!
Ερχόμαστε μετά χαράς !!!