taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Ναι.Έχει περάσει κανένας χειραποσκεύη με rasberry pi ή γενικά τέτοιου είδους μικρό υπολογιστή;
Ναι.Έχει περάσει κανένας χειραποσκεύη με rasberry pi ή γενικά τέτοιου είδους μικρό υπολογιστή;
Ισχύει ότι για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές: Τις αφήνεις μέσα στη χειραποσκευή σου και αν ζητήσουν να δουν κάτι τις βγάζεις έξω και το βλέπουν. Δεν υπάρχει θέμα συσκευασίας του κουτιού, έχω μεταφέρει και server ολόκληρο (στη συσκευασία του).Ευχαριστώ για την απάντηση. Το είχες μέσα στο κουτί του ή εγκατεστημένο σε θήκη με ανεμιστηράκι κλπ; Σε ταλαιπώρησαν καθόλου;
Δεν ξέρω με ποιόν ανεύθυνο άσχετο μιλήσατε, τα τρόφιμα επιτρέπονται κανονικά (εκτός από αυτά σε υγρή ή ρευστή ή ημίρρευστη μορφή για τα οποία ισχύουν όρια). Το κασέρι είναι ΟΚ.Καλησπέρα και χρόνια πολλα.
Με το θέμα τυρί τελικά τι παίζει; Θέλω να μεταφέρω κασέρι, μισό κεφάλι κομμένο και τυλιγμένο σε σελοφάν στη χειραποσκευή. Απο την ολυμπιακή μου είπαν ότι απαγορεύεται η μεταφορά τροφίμων στη χειραποσκευή, έκτος από κανα μπισκότο.
Η πτήση είναι εσωτερικού.
Έχω μεταφέρει κασέρι και γραβιέρα σε χειραποσκευή αρκετές φορές στη Γερμανία.Καλησπέρα και χρόνια πολλα.
Με το θέμα τυρί τελικά τι παίζει; Θέλω να μεταφέρω κασέρι, μισό κεφάλι κομμένο και τυλιγμένο σε σελοφάν στη χειραποσκευή. Απο την ολυμπιακή μου είπαν ότι απαγορεύεται η μεταφορά τροφίμων στη χειραποσκευή, έκτος από κανα μπισκότο.
Η πτήση είναι εσωτερικού.
Εγώ το είχα κανονικα μαζί μου και το είχα χρησιμοποιήσει στην πτήση. Στον έλεγχο δεν μου είχε πει κανένας κάτι. Και οι συνταξιδιώτες μου πάντα έχουν μαζί τους, δεν μας έχουν κάνει ποτε παρατήρηση.power bank γενικά επιτρέπεται η μεταφορά στην καμπίνα και η χρήση της για φόρτιση tablet εν πτήση?
πρέπει να απασχοληθεί 6 ετών παιδί σε πτήση της scoot.!
Powerbank επιτρέπεται ΜΟΝΟ στην καμπίνα - απαγορεύεται στην παραδοτέα βαλίτσα.power bank γενικά επιτρέπεται η μεταφορά στην καμπίνα και η χρήση της για φόρτιση tablet εν πτήση?
πρέπει να απασχοληθεί 6 ετών παιδί σε πτήση της scoot.!
Κ αναλογα με τη χωρητικοτητα της μπαταριας του, >100Wh, απαιτειται αδεια απο την εταιρεια..θεωρητικα παντα τα μεγαλης χωρητικοτητας δεν τα παιρνεις απλα μαζι σου...Powerbank επιτρέπεται ΜΟΝΟ στην καμπίνα -