• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

χαιρετώ τους ταξιδιώτες

chrisa69219

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΟΥΡΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Πρώτη μου προσπάθεια στο forum , ελπίζω να ετοιμάζεται τις βαλίτσες σας και βέβαια εύχομαι να είστε όλοι καλά.
Μένω στην Κω τα τελευταία χρόνια , αν και είμαι απο την Αθήνα και σκέφτομαι στις γιορτές να περάσω στα απέναντι παράλια, Bodrum για να πάω Αττάλεια, Καππάδοκία και Pammukale.
Θα ήθελα πάρα πολύ να μοιραστώ μαζί σας οτι νομίζετε οτι θα κάνει το ταξίδι μου ενδιαφέρον.
Σκέφτομαστε (και ο συντρόφός μου) να μετακινηθούμε με λεωφορεία και απο οτι διάβασα στο forum είναι φτηνά και με καλές υπηρεσίες.
Θα περάσουμε απέναντι αναγκαστικά τα Χριστούγεννα γιατί δυστυχώς έχει μόνο Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή για Bodrum και ελπίζουμε οτι θα έχει νυχτερινό λεωφορείο για Αττάλεια , αν κάποιος γνωρίζει με χαρά θα το διαβάσω.
Αααααα κάτι ακόμα, μπορω να ταξιδέψω με ταυτότητα νεόυ τύπου η πρέπει να έχω διαβατήριο?
Σας ευχαριστώ

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ήρθες Χρύσα από την όμορφη Κώ όπου έκανα ένα καλοκαιρι τις διακοπές μου και μού άρεσε πολύ!!
Απο Τουρκία δεν γνωρίζω,θα βρεθούν άτομα να σε βοηθήσουν,καλά να περάσετε και καλά ταξίδια νάχετε πάντα,α και κάτι με δόση χιούμορ βέβαια,..πολλά νούμερα:shock:δίπλα στ΄όνομα σου:haha:,
και πάλι καλωσόρισες!

chrisa69219

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΟΥΡΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
δυστυχώς όλοι ημέρα με νούμερα ασχολούμε και δεν εννοώ μόνο αριθμητικά , χαχαχα. Ευχαριστώ πολύ και να περνάς καλά!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες Χρύσα!Σου εύχομαι καλό ταξίδι στην Τουρκία και από την καινούρια χρονιά να μην ασχολείσαι τόσο πολύ με τα νούμερα...Έχω πάει αρκετές φορές Τουρκία-και μονοήμερες εκδρομές και πολυήμερες-ως το Κουσάντασι έχω φτάσει, οπότε δε γνωρίζω τι γίνεται με τα λεωφορεία πιο κάτω που θες εσύ να πας. Όσο για τα ταξιδιωτικά έγγραφα που ρωτάς, δε χρειάζεται διαβατήριο, αρκεί η νέα ταυτότητα, με την οποία μπορείς να παραμείνεις στην Τουρκία ως και 3 μήνες.

varioAthens

Member
Δεν μπορώ να σε διαφωτίσω για Τουρκία, αλλά να σε καλωσορίαω στο φόρουμ!!! Καλωσόρισες chrisa69219!!! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom