χαιρετώ την εκλεκτή παρέα!

taver

Member
Μηνύματα
12.604
Likes
29.828
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
σας ανακάλυψα πρόσφατα και μέσα σε λίγες μέρες έχω ταξιδέψει μέα από τις ιστορίες σας σε όλες τις ηπείρους! έχω αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και "επεξεργάζομαι" το ακόλουθο πρόγραμμα :
ανκόνα-ρώμη- φλωρεντία- σιένα (περιπλάνηση στη τοσκάνη)- μιλάνο- κόμο- μπέργκαμο- σαιν μόριτζ-μόναχο-ινσμπρουκ-σάλζμπουρκ-βενετία από 28 ιουνίου έως 18 ιουλίου. έχει κανείς να προτείνει κάτι?
καλά ταξίδια σε όλους!:clap:
Καλησπέρα,

Έχοντας αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για ταξιδάκια στις γύρω Ευρωπαϊκές χώρες. Καλύτερα μην προσπαθείς να τα χωρέσεις όλα στο ίδιο προγραμμα, γιατί και θα κουραστείς, και θα αποκτήσεις μόνο επιφανειακή εικόνα από τα μέρη που θα επισκευτείς, και δε θα "καλύψεις" και αρκετά μέρη.
Θα σου πρότεινα να περιοριστείς στην Ιταλία. Ή μόνο στις Άλπεις.
Αν θες πάραυτα να συνεχίσεις το ίδιο πρόγραμμα, λάβε και τα παρακάτω υπόψη σου:
- Η διαδρομή από το Μιλάνο/Μπέργκαμο στο Σαιντ Μοριτζ είναι πολύ δύσκολη με τόσο μεγάλο όχημα, ίσως και ανέφικτη - δεν ξέρω, γιατί πρέπει να περάσεις από το Maloja Pass που σημαίνει μεγάλη ανηφόρα με ~40 συνεχείς δύσκολες και πολύ κλειστές στροφές. Αν επιλέξεις άλλη διαδρομή (που δεν ξέρω αν θα είναι ευκολότερη ή δυσκολότερη) θα χρειαστείς πολλά παραπάνω χιλιόμετρα.
- Η σειρά Μόναχο - Ίνσμπρουκ - Σάλζμπουρκ είναι λίγο περίεργη, αν ξεκινάς από Ελβετία. Καλύτερα Ινσμπουργκ - Μόναχο - Σαλσμπουργκ (όχι ότι θα προλάβεις να δείς και τίποτα, με το χρόνο που μπορείς να διαθέσεις ίσα που θα περάσεις από κει).
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.543
Μηνύματα
900.485
Μέλη
39.278
Νεότερο μέλος
samontaz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom