katerina R
Member
Θα στείλω αμε, ευχαριστώ πολύ!Καλό ταξίδι και μη ανησυχείς ,όλα θα πάνε καλά.
Ξέρω ότι μπορεί να τα ακούς σαν μπλά μπλά, αυτό .Αλλά ως fellow traveller με τρελό θέμα , στις πτήσεις από φόβο. Μπορώ να σου πω ότι ακόμα και σε τρελά κενά άερος ,καταιγίδες και χιονοθυελες δεν μασάνε τίποτα. Οπότε στον δυνατό άνεμο θα μασήσουν;
Το πολύ πολύ να κάνει κάποιον κύκλο στην εσχάτη των περιπτώσεων που μου έχει συμβεί στην Θεσσαλονίκη ... Οπότε μην ανησυχείς καθόλου παρέ 2-3 ανάσες, κατέβασε να βλέπεις κανένα αστείο βίντεο , ή κωμωδία για να σου προκαλεί Positive mindset και δεν θα πάρεις χαμπάρι για πότε θα φτάσεις!
Να μας στείλεις φωτογραφίες!
Πετάω με KLM που έχω δει ότι θεωρείται καλή εταιρεία, πρόσφατα σε ένα άρθρο την έβγαζε κιόλας στις top 25 αεροπορικές του κόσμου, μόνο αυτό μου δίνει λίγη παρηγοριά, από την άλλη δεν ξέρω αν σημαίνει και κατι ουσιαστικά για την πτήση και τις καιρικές συνθήκες αυτό. Γενικά τις μέρες που θα είμαι εκεί δείχνει βροχες, μάλλον στάθηκα λιγο άτυχη, τουλάχιστον να μην βρέχει την μέρα που έχω κλείσει για τον κήπο keukenfon με τις τουλίπες μπας κ βγάλω καμία καλή φωτό.Καλό ταξίδι και να μην ανησυχείς. Έχω κάνει πολλά ταξίδια στο Schiphol και κάποια με πολύ κακο καιρό. Κανένα πρόβλημα όμως. Γενικότερα όταν έχει πολύ καλό καιρό απλά δεν βγάζεις ζώνη. Κατά τα άλλα οι εταιρείες είναι όλες πολύ καλές ακόμα και οι low priced