Anna39
Member
Σε καταλαβαίνω απολυτα και εγώ φοβάμαι αν και μένω εξωτερικό και κάνω αρκετά ταξίδια, ο τρόπος για να το ξεπεράσω επειδή είχα πάθει κ κάποιες κρίσεις πανικου ήταν να πετάω συχνά και όχι βράδυ το απέφευγα και ένα βιβλίο πού αγόρασα πολύ βοηθητικό το διαβάζω ξανά κ ξανά όταν με πιάνει φόβος κ το έχω μαζί μου και στο αεροπλάνο, προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ. Με το καλό!Παιδιά σος θέλω να μπω σε αεροπλάνο να κάνω ένα μακρινό ταξίδι αλλά δεν έχω μπει ποτέ στη ζωή μου όμως τώρα. Και ο λόγος είναι γιατί έχω τραγική υψοφοβία και η σκέψη να μπω σε αεροπλάνο να βρίσκομαι στον αέρα ,να πέσω σε αναταράξεις η κενά αέρος με πιάνει κρύος ιδρώτας και πανικός. Είναι ένας φόβος ο οποίος πρέπει να ξεπεραστεί Δεν μπορώ να κάθομαι άλλο καθηλωμένη. Επέλεξε λοιπόν να πάω κάπου για δύο ώρες προκειμένου να εξοικειωθώ όμως δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω και δεν θέλω να γίνω ρεζίλι στον κόσμο που θα είναι στο αεροπλάνο. Τι να κάνω; να πάρω χάπια αλλά δεν θέλω να είμαι σαν ζόμπι ή να με πιάσει ο ύπνος . Έχω τεράστιο άγχος.
ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ
BROWN DUANE