Nα βγείτε εννοείτε να διασκεδάσετε; Πολύ καλή η εκλογή των πόλεων αλλά ξεχάστε τη διασκέδαση και τα ψώνια. Θα είστε πτώμα στην κούραση από το μορφωτικό..περπάτημα στα αξιοθέατα. άντε να βρείτε κάποιο μικρομπάρ. Φλωρεντία δεν ξέρω από ψώνια αλλά Βενετία θα ψωνίσετε μόνο αναμνηστικά, γόνδολες, μάσκες, γυαλικά. Εκτός και βρείτε χρόνο να αφιερώσετε ένα ολόκληρο απόγευμα και πάρετε το λεωφορείο για κάποιο εμπορικό κέντρο στο Μέστρε.γεια σας,
θα ηθελα καποιες πληροφοριες και ιδεες για την 7ημερη που θα κανουμε με το σχολειο 28/3-4/4 στη Φλωρεντια και την Βενετια. Που αξιζει να παμε, να φαμε, να βγουμε, να ψωνισουμε;
Σημ.: Εγω θα παω συνοδος με τα παιδια!
να πάνε αλλά να μορφωθούνε κι όχι να ζητάνε νυχτερινές εξόδους και ψώνια, αλλά πουουου!!!!!!!!
Αντε βρε καπετανιε.Το εβαλα.Σε περιμενουμε που εισαι?να πάνε αλλά να μορφωθούνε κι όχι να ζητάνε νυχτερινές εξόδους και ψώνια, αλλά πουουου!!!!!!!!
απ εδώ όλα πάνε Σαλονίκη γιατί έχουν κάθε βράδυ ελληνάδικα και ορθάδικα. καλά ρε παιδιά πως μπορούν τόσες ώρες όρθια;;;;;;;;;;
για βάλτο ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ γιατί έχω πολλά απωθημένα........
Η Αννουλα δεν ειπε οτι φετος στηριζουμε Ελλαδα και οι πενθημερες θα γινουν εντος;γεια σας,
θα ηθελα καποιες πληροφοριες και ιδεες για την 7ημερη που θα κανουμε με το σχολειο 28/3-4/4 στη Φλωρεντια και την Βενετια. Που αξιζει να παμε, να φαμε, να βγουμε, να ψωνισουμε;
Σημ.: Εγω θα παω συνοδος με τα παιδια!