• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

φθηνα εξωτικα νησια για μόνιμη κατοικια

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Καλησπέρα σε όλους.

Δεν ξέρω αν ο πλανήτης θα διαλυθεί ή θα επιζήσει το 2012, αλλά για όσο μου έχει γράψει ο Θεός...

Επειδη το φοβαμαι και εγω το 2012 , αν βρεις το νησι των ονειρων σου
στειλε μου μηνυμα να μετοικησω και εγω εκει !!!
εγώ φοβόμουν ότι το 2012 θα γυριστεί ταινία και ο φόβος μου βγήκε αληθινός

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Και για να κτισεις ενα καλυβι, ωστε να στεγασεις το κεφαλι σου, σε οποιαδηποτε ξερονησι δε θα πεσεις κατω απο 1000 ευρω το τετραγωνικο- αν θελεις να εισαι νομιμος με αδειες -ΙΚΑ κλπ.
Τα μεταφορικα δεν τα βαζεις καθολου;

Ερωτηση που μου γεννηθηκε τωρα: Σε ιδιοκτητο νησι, τι ορους δομησης εχουμε; υπαρχουν ή ο καθεις χτιζει ανεξελεγκτα;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

Ερωτηση που μου γεννηθηκε τωρα: Σε ιδιοκτητο νησι, τι ορους δομησης εχουμε; υπαρχουν ή ο καθεις χτιζει ανεξελεγκτα;
Νομίζω ισχύουν οι ίδιοι κανόνες που ισχύουν και για την υπόλοιπη χώρα... Τώρα το ποιός τους σέβεται και αν και πως θα διαπιστωθεί τυχόν παράβαση, είναι άλλο θέμα....

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Βαζω μεταφορικα, αλλα στα μικρα νησια το ΦΠΑ ειναι χαμηλοτερο (μεχρι στιγμης γιατι τωρα λενε να το καταργησουν και αυτο) οποτε περιπου στα ιδια ειμαστε!
Ε δε θα ριξει και προσωπικη εργασια; Τι στην ευχη του θεου θα κανει τοσο καιρο εκει; Πως θα περνα την ωρα του; Μια βουρτσα για να ασβεστωσει δε θα πιασει; :haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οχι καλε για να ασβεστωσει ...για να ζωγραφισει ...ειναι καλλιτεχνης ο ανθρωπος ...ετσι δεν ειπε παραπανω?:D

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
και το ασβεστωμα θελει την τεχνη του ομως.

Gyristra

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλι
Φιλε Στρατο ,ονειρο δικομου και του αντρα μου ειναι μολις βγουμε στην συνταξη 5-6 χρονια ακομα, να φυγουμε για καποιο εξωτικο μερος,σκεφτομαστε και ψαχνομε κοστα ρικα,δες το, ειναι ενας αρκετα φθηνος προορισμος αν εξαιρεσομε τα εξοδα μετακινησης ,που και αυτα αν το ψαξεις, φανταζομαι, και τοπρογραμματισεις νωρις,ισως πετυχεις κατι καλο.Σου ευχομαι ολοψυχα να πραγματοποιησεις τα ονειρα σου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom