• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

φθηνα εξωτικα νησια για μόνιμη κατοικια

StratosKouleris

New Member
Επόμενο Ταξίδι
εξωτικα νησια
Ταξίδι-Όνειρο
εξωτικα νησια
Καλησπέρα σε όλους.

Ο λόγος που μπήκα στο σαιτ ειναι η αναζήτηση ενος εξωτικού προορισμού, αλλά όχι για διακοπές, αλλά ως μόνιμη κατοικία. Απο μικρός έψαχνα τρόπο να φύγω και να ζήσω κάπου οπου οι φοίνικες, τα γαλαζοπράσινα νερά το άφθονο ψάρι οι μαγικές διαδρομές και ο λαμπερός ήλιος θα είναι το Α και το Ω. Ένα παραδείσιο νησί δηλαδή με σμαραγδένια και ιώδη χρώματα όπου θα ζω όπως οι πρωτόπλαστοι ή οι πρωταγωνιστές του Blue Lagoon. Αν δεν έχει δηλητηρίωδη έντομα...ακόμα καλύτερα! Είμαι συγγραφέας μουσικος και γενικώς καλλιτέχνης - ερευνητής. Δεν ξέρω αν ο πλανήτης θα διαλυθεί ή θα επιζήσει το 2012, αλλά για όσο μου έχει γράψει ο Θεός...θα ήθελα να το ζήσω σαν ελεύθερος άνθρωπος και όχι μέρος μιας κρεατομηχανής του κιμά - όχλου σαν υπηρέτης και δούλος.

Ευχαριστώ πολύ....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πιασε καμμια ελληνικη βραχονησιδα, να τη φυλας κιολας...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Στρατη καλως ηρθες!
Ποσοι απο μας θα θελαμε να ζησουμε μονιμα σε ενα τετοιο νησι!
Πιστευω οτι τα περισσοτερα εξωτικα νησια εχουν φθηνο κοστος διαβιωσης,αρκει να βρεις μια δουλεια εκει,εκτος αν εχεις εισοδηματα που σου επιτρεπουν να ζησεις το ονειρο σου χωρις επαγγελματικες σκοτουρες.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τι δουλεια βρε, ψαρια, φιδια και καρπους απο τους κοκοφοινικες θα τρωει... θα φτιαξει και μια καλυβα κι ολα ΟΚ.

Σουρβιβορ φασ σ' λεω...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πλένω μαγειρεύω σκουπίζω φτιάχνω γλυκά ράβω και κανένα κουμπί
είμαι δουλευταρού και κυρίως μπορώ να μοιραστώ τα μισά έξοδα της καλύβας μας
με παίρνεις μαζί σου????????
παμε νησιά Κιριμπάτι ~~~~~~~~:clap::clap::clap:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Πριν πας στα Κιριμπάτι, διάβασε το βιβλίο Τhe Sex Lives of Cannibals: Adrift in the Equatorial Pacific (από παλιότερη πρόταση της go2dbeach)... οι παράδεισοι κάποιες φορές δεν είναι αυτό που φαίνονται με την πρώτη ματιά...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
θα με φανε λαχανο???

Clemence

Member
Καλησπέρα σε όλους.

Ο λόγος που μπήκα στο σαιτ ειναι η αναζήτηση ενος εξωτικού προορισμού, αλλά όχι για διακοπές, αλλά ως μόνιμη κατοικία. Απο μικρός έψαχνα τρόπο να φύγω και να ζήσω κάπου οπου οι φοίνικες, τα γαλαζοπράσινα νερά το άφθονο ψάρι οι μαγικές διαδρομές και ο λαμπερός ήλιος θα είναι το Α και το Ω. Ένα παραδείσιο νησί δηλαδή με σμαραγδένια και ιώδη χρώματα όπου θα ζω όπως οι πρωτόπλαστοι ή οι πρωταγωνιστές του Blue Lagoon. Αν δεν έχει δηλητηρίωδη έντομα...ακόμα καλύτερα! Είμαι συγγραφέας μουσικος και γενικώς καλλιτέχνης - ερευνητής. Δεν ξέρω αν ο πλανήτης θα διαλυθεί ή θα επιζήσει το 2012, αλλά για όσο μου έχει γράψει ο Θεός...θα ήθελα να το ζήσω σαν ελεύθερος άνθρωπος και όχι μέρος μιας κρεατομηχανής του κιμά - όχλου σαν υπηρέτης και δούλος.

Ευχαριστώ πολύ....
αλιμιά, μια δοκιμή θα σε πείσει!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie