Δεν έχω γράψει ιστορία.Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλον.Δεν πειράζει..καλησπερα fotast θα παω για 4 μερες με την κοπελα μου ... παρεπιμπτοντος διαβαζω την ιστορια σου τωρα και κατεβασα το προγραμμα για το μετρο που λες !! ρωτησα για ελληνικο φαγητο γιατι ειδα πιο πανω πως ειναι πανακριβα τα γαλλικα εστιατορια και λεω ας παμε και εκει να φαμε κανα γυρο !!! αν εχεις να προτινεις κατι καλοδεχουμενο πιστευω θα βρω πολλα στην ιστορια σου !!!
χιλια συγνομη η φωτο σου μοιαζει με ενος παιδιου που διαωαζς τη ιστορια του !!!Δεν έχω γράψει ιστορία.Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλον.Δεν πειράζει..
Προσωπικά αν ήθελα να φάω φτηνότερα δεν θα έτρωγα γύρο αλλά κάτι από τους πολλούς φούρνους που έχει.
ευχαρηστω πολυυυυυυΤα εστιατόρια και τα γυράδικα λες μάλλον στο Καρτιέ Λατέν κοντά στη Παναγία των Παρισίων...Σαιν Μισέλ στάση μετρό πηγαίνοντας προς πλατεία Rene εκεί στα στενά...
Δεν θα παρεξηγηθώ.Μην φοβάσαι...χιλια συγνομη η φωτο σου μοιαζει με ενος παιδιου που διαωαζς τη ιστορια του !!!
de la huchette κοντά στην Παναγία.καλησπερα fotast θα παω για 4 μερες με την κοπελα μου ... παρεπιμπτοντος διαβαζω την ιστορια σου τωρα και κατεβασα το προγραμμα για το μετρο που λες !! ρωτησα για ελληνικο φαγητο γιατι ειδα πιο πανω πως ειναι πανακριβα τα γαλλικα εστιατορια και λεω ας παμε και εκει να φαμε κανα γυρο !!! αν εχεις να προτινεις κατι καλοδεχουμενο πιστευω θα βρω πολλα στην ιστορια σου !!!
Όχι ιδιαίτερα κεντρικό, ούτε ιδιαίτερα φθηνό (αλλά σε καλή τιμή για δεδομένα Παρισιού και με αξιομνημόνευτη σχέση τιμής/ποιότητας), αυτό το μικρό εστιατόριο στο 14ο, το οποίο όμως έχει πολύ αξιόλογο γαλλικό φαγητό, και κανείς απ'όσους το έχω συστήσει δεν έχει μείνει παραπονεμένος.Κανένα καλο update έχουμε;