• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

το site μου εφερε γουρι!

neraida

Member
λιγες μερες εφοσον εγινα μελος σε αυτο το φορουμ, κανονιστηκε ταξιδι για Ντουμπαι . .
αυριο πρεπει να παω για διαβατηριο, εισιτηριο και σε 2 βδομαδες απο σημερα .. πρωτα ο Θεος.. . και φευγουμε ..
θα ειναι μονο 2 μερες αλλα δεν πειραζει . . και λεω μονο γιατι η αποψη μου ειναι οτι απαξ και παρεις το αεροπλανακι για εξωτερικο, καλο ειναι να μεινεις εκει και να το καταλαβεις. . .
αλλα τωρα αφου εκατσε ετσι η φαση .. δεν λεμε ποτε οχι σε ταξιδια (μια φορα ειχα πει και τοτε καλα επραξα γιατι . . . μεγαλη ιστορια και θλιβερη)
λοιπον Ντουμπαι σου ερχομαι. .
νομιζω οτι το φορουμ μου εφερε γουρι. . εγω γενικα δυσκολευομαι οχι ως προς το να παρω την αποφαση, ουτε ως προς τα χρηματα τοσο.
το πιο δυσκολο πραγμα ειναι να βρεις παρεα. . .απο οσο ξερω απο γνωστους και φιλους. κανεις δεν κανονιζει τιποτα .. μια ζωη μονη μου τους εβαζα ιδεα και ολοι κοιμοντουσαν . .
γιατι γενικα οι ελληνες δυστηχως δεν ειναι τοσο ταξιδιαρες ψυχες οσο οι ξενοι που γυρνανε συνεχεια . .
αν ειχα καποιον σαν και εμενα, θα ειχα κανει τα διπλασια απ' οσα εχω κανει μεχρι σημερα ..

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
χαιρομαι πολυ για σενα!!και που σου φεραμε γουρι!!2 μερες ειναι 2 μερες!εγω παντα λεω οτι μια μερα διακοπες στο εξωτερικο, ισοδυναμει με μια εβδομαδα στην ελλαδα!!καλο κουραγιο με τα διαδικαστικα(διαβατηριο κτλ.) και ευχομαι να περασεις υπεροχα!!

neraida

Member
σ' ευχαριστω πολυ λατινα και ελπιζω η Ολυμπ. Αερ. να απογειωθει . . για αλλη γη, αλλα μερη!
διαδικαστικα τι εννοεις? ταυτοτητα, διαβατηριο, τι αλλο?
χρειαζετε και συναλλαγμα?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
λεγοντας διαδικαστικα εννοω διαβατηριο, εισιτηριο, συλλογη πληροφοριων για το μερος, αγορα ταξιδιωτικου οδηγου κτλ..για συναλλαγμα δεν γνωριζω τιποτα!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλα να περασεις! Ευχομαι η θετικη ενεργεια του site να σε οδηγησει και στα πιο μακρινα και πολυημερα ταξιδια που επιθυμεις :)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom