• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη ταυλάνδη

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Ναι βρισκονται κι αυτα στον κολπο του Σιαμ αλλα δεν ξερει κανεις τι καιρο θα κανει τοτε που θα πας.
Στο θαλασσιο παρκο Κο Τσανγκ η μετακινηση στα νησια γινεται με μικρα ταχυπλοα και με το πρωτο μπουρινι δεν πανε πουθενα.

Για πρωτο ταξιδι στην Ταιλανδη πηγαινε Σαμουι κλπ.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Το χω στα αγαπημενα μου και μου ρολλαρει καλα
Τι? δεν δουλευει το ρημαδι?
Μου βγάζει error όταν ψάχνω για τον καιρό. Ψάχνει να βρεί ένα αρχείο και δεν το βρίσκει και μετά δίνει ένα κατεβατό με οδηγίες τι να κάνεις... οπότε, το παράτησα. Δεν νομίζω, δε, να φταίει ότι χρησιμοποιώ τον chrome - γιατί στον σκληρό το ψάχνει. Τέλος πάντων, υπάρχουν τόσα sites για τον καιρό, εξ άλλου...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ετσι ειναι..και γω απο googlarisma το ανακαλυψα οποτε ευκολα κανεις μπορει να βρει ο,τι θελει για οποιαδηποτε χωρα.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Για πείτε μου, όσοι έχετε πάει Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao, στα οποία σκοπεύω να κινηθώ, τι αποστάσεις έχουν μεταξύ τους? Πόση ώρα δηλ περίπου κάνεις να πας με καραβάκι? Αν το ταξίδι μου τελειώσει στο Koh Tao, τι εναλλακτική υπάρχει να επιστρέψω Μπανγκόγκ, εκτός από το να πάω πίσω Σαμούι και να πάρω αεροπλάνο για εκεί?

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εγω θα παω απο Μπανγκόγκ στο Σαμουι αεροπορικως...μετα απο εκει θα παω καπου Koh Phangan με καραβακι...δεν ξερω ποτε κλπ μαλλον θα κλεισω απο εκει
αλλα απο Koh Phangan παιρνεις καραβακι και πας απεναντι στο Surathani (καπως ετσι) , παιρνεις ταξακι και πας αεροδρομιο και απο εκει εκλεισα αεροπορικως με AirAsia για Μπανγκοκ...καπου 25 ευρω ειχε η πτηση ανα ατομο....ή λιγοτερο...καπου εκει παντως...δεν θυμαμαι
μου φαινεται και απο Koh Tao εχει καραβακι για Surathani

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
εγω θα παω απο Μπανγκόγκ στο Σαμουι αεροπορικως...μετα απο εκει θα παω καπου Koh Phangan με καραβακι...δεν ξερω ποτε κλπ μαλλον θα κλεισω απο εκει
αλλα απο Koh Phangan παιρνεις καραβακι και πας απεναντι στο Surathani (καπως ετσι) , παιρνεις ταξακι και πας αεροδρομιο και απο εκει εκλεισα αεροπορικως με AirAsia για Μπανγκοκ...καπου 25 ευρω ειχε η πτηση ανα ατομο....ή λιγοτερο...καπου εκει παντως...δεν θυμαμαι
μου φαινεται και απο Koh Tao εχει καραβακι για Surathani
Ενδιαφέρον! Θα δω κι αυτήν την εναλλακτική! Ευχαριστώ πολύ!

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ξεχασα...φυσικα υπαρχει και τραινο ή λεωφορειο απο Surathani προς Μπανγκογκ με πολυ μικροτερο κοστος αλλα θες κανα 10-12ωρο μου φαινεται

αν παντως διαλεξεις κατι τετοιο να διαλεξεις Α θεση στο τραινο ή λεωφορειο VIP που ειναι με 22 θεσεις που ξαπλωνουν με τηλεοραση στο καθισμα κλπ...

GTS

Member
Το τραίνο είναι μια cult εμπειρία που έζησα για να πάω από το Κο Τάο προς Μαλαισία. Παίρνεις καράβι για Chumpon (η ακτή απέναντι από το Κο Τάο, κανά δύωρο πλεύση) και εκεί τραίνο για βόρεια ή νότια. Απαραίτητη η κράτηση κουκέτας (Α' θέση).

Αν όμως δε θέλετε τέτοιες εμπειρίες και δεν έχετε πολύ χρόνο, συνιστώ καράβι για Σαμούι και από εκεί αεροπλάνο για τη πρωτεύουσα. Κοστίζει παραπάνω αλλά θα πας ανθρώπινα....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.365
Νεότερο μέλος
Gregory_kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom