• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σαουδική Αραβία ταξιδι στη Σαουδικη Αραβια

Marilianna

Member
Καλησπερααα παιδιαα σε ολους!!!:) Με λενε Ρια και ειμαι καινουργιο μελος του travelstories:)Εδω και πολυ καιρο εχω αποφασισει να παω στο Ριαντ της Σαουδικης Αραβιας,αλλα πραγματικα εχω απογοητευτει,καθως ειναι πολυ δυσκολη η εκδοση visa:(:(:(:(:( Αν καποιος γνωριζει οτιδηποτε για αυτο το μερος..θα ηθελα να μου απαντησει.. Ευχαριστωω πολυ εκ των προτερων:):)

periigitis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ...
καλωςς σε βρηκαα!!!:):):).....παντως εχω απογοητευτει..:( δεν θα παω ποτε εκει!!:(
Υπάρχουν άτομα με πολλές γνώσεις γύρο από τα ταξίδια εδώ μέσα! Κάνε λίγη υπομονή και σύντομα θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις!;)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Aν δεν με απατά η μνήμη μου δυνατότητα υπάρχει μόνο μέσω οργανωμένου τουρ και από συγκεκριμένους tour operators. Ειδικά εσύ ως γυναικα μάλλον θα πρέπει να συνοδεύεσαι από σύζυγο ή αρραβωνιαστικό. Καλύτερα κάνε αναζήτηση μέσω του ίντερνετ για τις τελευταίες εξελίξεις. Ευκολότερα γνωρίζω εκδίδεται bussiness visa με σχετική πρόσκληση από τον εργοδότη σου

Marilianna

Member
σε ευχαριστωω πολυ για το μνμ σου..βασικα δεν υπαρχει καποιο οργανωμενο tour που να μπορει να με βοηθησει :S δεν παει κανεις εκει..επισης δεν ειμαι παντρεμενη ουτε αρραβωνιασμενη..κ απορριπτεται αυτο που ειπες για εργοδοτη..:S πρεπει να βρω μαλλον καποιον αραβα για να με φιλοξενησει..δεν παιζει αλλιως..: P (ονειρο απατηλο αυτο το ταξιδι....αχχ )

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ε πηγαινε σε μια απο τις 193 χωρες που δεν εχεις παει ακομα και πας αργοτερα εκει :bleh:

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αν μου επιτρέπεις την ερώτηση, για ποιους λόγους θέλεις συγκεκριμένα σε αυτή τη χώρα να πας;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα