thanosth
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Happy Slam, AO
ελβετία ίσως μέσω ιταλίας!
μακαρι να γινοταν αλλα ετσι ωπος το παει η μαμα δεν μπαινω δεν μπαινω μου φενετε στο τελος θα παω μονη μου! αλλα τι να κανω παιδευτικε πολυ τελευταια και ειπα να τιης κανω δωρω ενα ταξιδι να δει το κοσμο λιγο παραπερα απο την ελλαδα!Για να μη μας παιδευεις μηπως πρεπει να συμβιβαστειτε με την λυση του αεροπλανου? εστω με ψυχολογικη βοηθεια και με κανενα αγχολυτικο φαρμακο.
τα εχς δοκιμασει ολα μεχρι και πιλοτος τησ π.α. τησ εξηγουσε ποσο ασφαλες ειναι και μασ ελεγε μετα οτι της ελεγε ψεματα!Φερε την τοτε προ τετελεσμενων γεγονοτων. Παρε παραδειγμα απο την τακτικη Σαμαρα περι ληξης των διαπραγματευσεων
Πεισε την πως το αεροπλανο ειναι ασφαλεστερο και απο το ποδηλατο.
Επισημανε της το γεγονος οτι ακομα και αν πεσει δεν προλαβαινεις να καταλαβεις τιποτα, οχι σαν τα παλιοτροχαια ατυχηματα που υποφερεις με αργο θανατο ή τα σιδηροδρομικα που σου καρφωνεται μια ραγα στο κεφαλι και αντε βγαλτην.
Η Τουρκία είναι καλή ιδέα, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς γράφεις παραπάνω. Πόσες μέρες έχεις στη διάθεσή σου;;;και τουρκια μαρεσει αλλα λενε μια βδομαδα και στην κωνσταντινουπολη μενεις μονο 3 μερες τι να προτοδεισ!!!!
ασε δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με περιοριζει και ειναι κριμα γιατι εχω σκοπο να χαλασω αρκετα!Λοιπόν κρουαζιέρα ειναι καλή λύση,μη μας πεις ότι δεν μπαίνει και σε κρουαζιερόπλοιο γιατι στο τέλος θα πάτε στα Βαλκάνια με λεωφορείο!! Πρεπει να την πείσεις για το αεροπλάνο μωρε τόσα μέρη μπορείτε να δείτε...
15 μερες σε γραφειο που κοιταξα λεει οδικος7 μερες και βγανουν 3 διανυκτερευσεις στην κωνσταντινουπολη μου φενετε λιγοΗ Τουρκία είναι καλή ιδέα, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς γράφεις παραπάνω. Πόσες μέρες έχεις στη διάθεσή σου;;;