varioAthens
Member
Άσχετο αλλά.... φίλε xenos ευτυχώς ξανάβαλες το γνώριμο αβατάρ γιατί σκιαζόμουνα με τη γουρουνόφατσα....
Σκεφτομαι να το αλλαζω καπου-καπου το αβαταρ αναλογως με την επικαιροτητα φιληΆσχετο αλλά.... φίλε xenos ευτυχώς ξανάβαλες το γνώριμο αβατάρ γιατί σκιαζόμουνα με τη γουρουνόφατσα....
off topic Θα σε στεναχωρησω φιλε μου αλλα δεν ειμαι κυνηγος.....ειμαι σκοπευτης και ασχολουμαι με την πρακτικη σκοποβολη...μπορω να σου γραφω σελιδες για το τι ειναι πρακτικη σκοποβολη....εαν σε ενδιαφερει πες μου να σου στειλω πμ με καποιες λεπτομερειες.manolism άμα κτυπήσεις τίποτις καλό φώνα για παρέα
Με την οικονομική στενότητα που υπάρχει και με την προοπτική του να μαζευτούνε χρήματα (για ποιον σκοπό άραγε ?) να δείς που δεν θα αργήσει να έρθει και η ώρα των προστίμων για κάπνισμα σε χώρους όπου απαγορεύεται......ΑΑΑ
εσύ πιστεύεις οτι θα ισχύσει ποτέ στην χώρα μας κάτι τέτοιο?
ειναι τόσες οι παρανομίες και οι ατασθαλίες που σοβαρά τώρα δεν ξέρω ποιός θα προλαβαίνει να κόβει τα πρόστιμα!!!
εδώ δεν υπάρχει αστυνόμευση για σοβαρά και στοιχειώδη πράγματα,πχ κλοπές κατοικιών,αυτοκινήτων κλπ,και θα περισέψει προσωπικό να παίρνει σβάρνα τα καφέ και τα μπαράκια να δίνει κλήσεις???? να σοβαρευτούμε.
με το στανιό και την απαγόρευση δεν γίνεται τίποτα.αν ο καθένας απο εμάς έχει αυτοσεβασμό και αυτοσυγκράτηση μπορεί να υπάρξει καποιο αποτέλεσμα..και οι εικόνες πολιτισμού ειναι πολλες...γύρω μας ...δεν είναι το τσιγάρο...είναι, απο τα σκουπίδια που πετάμε εδώ και εκεί,μέχρι το μάζεμα περιττωμάτων των κατοικιδίων απο τον δρόμο....τωρα για το τσιγάρο....ίδομεν...το σίγουρο είναι οτι στο σπίτι μας θα μπορούμε να ντουμανιάζομε όσο γουστάρομε
/quote]
Aυτή ειναι η αλητεία !!!!τώρα ξαφνικά γίνανε φοροεισπράκτορες!!!! Αφού τα λαμόγια κατακλέψανε το κράτος ολόκληρο,και φασιστικά σιωπούν, και δεν αποδίδεται καμμιά τιμωρία σε κανέναν,θα βάλουν τα ανθρωπάκια να μαζέψουν μερικά ψίχουλα απο τους καπνιστές ,τα παρκόμετρα,για να βουλώσουν την χαράδρα και όχι την τρύπα που έχουν ανοίξει!!
Σήμερα μου ήρθαν δύο κλίσεις να πληρώσω απο το 1999!!! ήταν για μηχανή επειδή δεν είχα καρτα σταθμευσης στην παλιά πόλη...γενικά θα πλακώσουν κυβερνητικά έγγραφα ουκ ολίγα εντός των ημερών...μπορεί να δείς και κλίση για φτάρνισμα στο τάδε πεζοδρόμιο!!!
Σε ερώτηση μου τι να κάνω τις κλίσεις,μου δόθηκε η εξής απάντηση...αυτοί στέλνουν οτι μαζέψουν,και όποιος πληρώσει πλήρωσε ...οποιος δεν πάει δεν γίνεται και τίποτα!!! αυτή είναι η οργάνωση και εφαρμογή των πολιτειακων νόμων!!!
Αν με κάποιο τρόπο με κάνουν να παρω στα σοβαρά αυτούς που κυβερνούν έχει καλώς!! άν όχι θα ρίχνω όλα τα πρόστιμά τους στην πυρά,για να μην πώ που αλλού θα τα τοποθετήσω!!!
του δήμου είναι !!!!Ρενάτα αν η κλήση είναι απο την τροχαία και δεν πληρώσεις τότε θα έρθει η εφορία και...Δεν στο σινιστώ.
Φοροεισπράκτορας δεν είναι αυτός που πάει να εφαρμόσει τον νόμο αλλά αυτός που εφαρμόζει τον νόμο επιλεκτικά βάσει των οικονομικών του αναγκών και όχι βάσει της αναγκαιότητας επιβολής του νόμου.Ας μην ξεχνάμαι τους "στόχους" που βάζουν οι διάφορες υπηρεσίες ως προς συνολο των προστίμων που πρέπει να εισπραχθούν.Παίρνοντας αφορμή από τα posts παραπάνω...
Τελικά ίσως πράγματι είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που η εφαρμογή ή όχι των νόμων είναι στη διακριτική ευχέρεια των πολιτών. Αν συμφωνούν και τους βρίσκουν δίκαιους τους εφαρμόζουν, αν όχι δεν τους εφαρμόζουν. Αν δε συμφωνούμε με την όποια απαγόρευση (καπνίσματος, στάθμευσης κλπ) απλά δεν την εφαρμόζουμε.
Όχι δεν είναι φοροεισπράκτορας αυτός που πάει να εφαρμόσει ένα νόμο. Και όχι, να μη γράψει πρώτα τους άλλους πριν έρθει σε μας. Το τι κάνει ο εφαρμοστής του νόμου με τους άλλους που πιθανώς παρανομούν, ίσως και περισσότερο από μας, δε μας αφορά άμεσα. Μας αφορά μόνο το τι κάνει με μας. Το τι κάνει με τους άλλους γίνεται υπόθεσή μας όταν ψηφίζουμε (και τότε, οφείλουμε να το θυμόμαστε).