Στην Ιταλια απαγορευεται το καπνισμα μεσα στα μαγαζια και οποιος θελει να καπνισει απλα βγαινει εξω...Στην Τσεχια ειναι οπως Ελλαδα...καπνιζεις οπου θες....Γερμανια (Μιλανο) παλι πρεπει να βγεις εξω για καπνισμα....αυτες ειναι χωρες...σεβονται τον ανθρωπο...θα πω την κακια μου...διοτι τι φταιμε εμεις που δεν καπνιζουμε....γιατι πρεπει να αναπνεω τον καπνο του καθε καπνιστη....θες να καπνισεις φιλε...βγες εξω και κανε μια κουτα τσιγαρα....Αλλα στο Ελλαντα δεν νομιζω να το δουμε ποτε αυτο που γινεται σε ανεπτυγμενες χωρες της ευρωπης....εμεις ειμαστε ευρωπη στα χαρτια και μονο....τι γινετε αν εισαι καπνιστης? ενδιαφερομαι για τις ευρωπαικες χωρες
Θα συμφωνησω.....και αυτο που θα μπορουσε να γινει για εμενα θα ηταν να υπαρχουν μαγαζια για καπνιστες και μη καπνιστες. Και δεν νομιζω οτι ειναι ρατσισμος επειδη θελω να προστατευσω την υγεια μου!! Ολοι ευχομαστε υγεια και πρασινα αλογα αλλα με τις πραξεις μας δεν το δειχνουμε...εγω ομως προσπαθω και βεβαια θα την πω στα σιγουρα σε καποιον καπνιστη στην παρεα ο οποιος δεν σεβεται τους γυρω....απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει και για αυτο χρειαζονται νομοι για αυτο το θεμα και αμεσα.Στο κάτω κάτω με την ίδια λογική θα μπορούσε να σου πει κι ένας καπνιστής "δεν σ' αρέσει το κάπνισμα φίλε, βγες έξω και κάτσε ή πήγαινε αλλού".
Δε διαφωνώ. Όταν μίλησα για ρατσισμό εννοούσα πολύ απλά τη συμπεριφορά κάποιων που σε κοιτάνε λες και είσαι λεπρός επειδή καπνίζεις και σου φέρονται με τη μεγαλύτερη αγένεια! Και εννοείται ότι αν κάποιος δε σε σέβεται, πολύ καλά θα κάνεις και θα του την πεις! Αυτό όμως είναι αμοιβαίο..Θα συμφωνησω.....και αυτο που θα μπορουσε να γινει για εμενα θα ηταν να υπαρχουν μαγαζια για καπνιστες και μη καπνιστες. Και δεν νομιζω οτι ειναι ρατσισμος επειδη θελω να προστατευσω την υγεια μου!! Ολοι ευχομαστε υγεια και πρασινα αλογα αλλα με τις πραξεις μας δεν το δειχνουμε...εγω ομως προσπαθω και βεβαια θα την πω στα σιγουρα σε καποιον καπνιστη στην παρεα ο οποιος δεν σεβεται τους γυρω....απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει και για αυτο χρειαζονται νομοι για αυτο το θεμα και αμεσα.