karfitsa
Member
Συγνωμη taver!!Του jfk!Ποιου αεροδρομίου? 3 έχει....
Συγνωμη taver!!Του jfk!Ποιου αεροδρομίου? 3 έχει....
Ευαγγελια,σε ευχαριστω πολυ,το σκεφτομαι.Γνωριζεις αν απο το ξενοδοχειο υπαρχει τροπος για μια συντομη βολτα στην Νεα Υορκη?μετρο,ταξι?Και επειδη,διαβασα αλλου οτι πηγες με τουρκικη Αμερικη,εμεινες ευχαριστημενη?Με κλειστα ματια ( με εντελως κλειστα ομως) θα σου προτεινα να μεινεις στο Sleep Inn .
Δεν ειναι πολυ κοντα στο αεροδρομιο , εχει ομως shuttle service απο και προς το αεροδρομιο.
Ειναι ολοκαινουργια και πολυ ομορφα τα δωματια, η τιμη ειναι με πρωινο , οι ανθρωποι στη ρεσεψιον εξυπηρετικοι.
Ειχαμε κλεισει σε καποιο αλλο , αλλα οταν φτασαμε μας ειπαν οτι ηταν fully booked και για καλη μας τυχη , βρηκαμε το Sleep Inn το οποιο μας εξυπηρετησε ΑΜΕΣΩΣ !!!
Jamaica, NY Hotel | Sleep Inn Jamaica, NY | Hotel in Jamaica New York
Με το που φτανεις στο αεροδρομιο παιρνεις το airtrain και κατεβαινεις στο Federal circle. Εκει υπαρχει ενας χωρος με πινακιδες και μια λιστα ξενοδοχειων με τηλεφωνικες συσκευες. Κοιτας ποιος κωδικος αντιστοιχει στο ξενοδοχειο που εχεις κανει την κρατηση , τηλεφωνεις και ερχεται και σε παιρνει το shuttle αμεσως .
Συγγνωμη κιολας αλλα επειδη την αλλη βδομαδα πεταω για Νεα Υορκη κ εχω κανει φυσικα κρατηση σε ξενοδοχειο, πως γινεται να εχεις κλεισει κ οταν πας να σου λενε "σορρυ"? Με ζωσανε τα φιδια τωρα..Κ μου εστειλαν κ επιβεβαιωση απο το ιδιο το ξενοδοχειο. Οχι τιποτα αλλο αλλα εχουν ηδη πεσει κ τα σχετικα βουντου απο καποιους ζηλιαρηδες..ευαγγελια said:Με κλειστα ματια ( με εντελως κλειστα ομως) θα σου προτεινα να μεινεις στο Sleep Inn .
Δεν ειναι πολυ κοντα στο αεροδρομιο , εχει ομως shuttle service απο και προς το αεροδρομιο.
Ειναι ολοκαινουργια και πολυ ομορφα τα δωματια, η τιμη ειναι με πρωινο , οι ανθρωποι στη ρεσεψιον εξυπηρετικοι.
Ειχαμε κλεισει σε καποιο αλλο , αλλα οταν φτασαμε μας ειπαν οτι ηταν fully booked και για καλη μας τυχη , βρηκαμε το Sleep Inn το οποιο μας εξυπηρετησε ΑΜΕΣΩΣ !!!
.
Τα στραβα παντα και παντου μπορει να συμβουν!Βεβαια,δεν ειναι ο κανονας.Θα σε στειλουν σε αλλο ξενοδοχειο που μπορει να ειναι και καλυτερο!Εσυ να πας με καλη διαθεση και θα περασεις τελεια!!!Καλο ταξιδιΣυγγνωμη κιολας αλλα επειδη την αλλη βδομαδα πεταω για Νεα Υορκη κ εχω κανει φυσικα κρατηση σε ξενοδοχειο, πως γινεται να εχεις κλεισει κ οταν πας να σου λενε "σορρυ"? Με ζωσανε τα φιδια τωρα..Κ μου εστειλαν κ επιβεβαιωση απο το ιδιο το ξενοδοχειο. Οχι τιποτα αλλο αλλα εχουν ηδη πεσει κ τα σχετικα βουντου απο καποιους ζηλιαρηδες..
Ευχαριστω πολυ!!Ποτε πας Αμερικη?Εγω παω Δεκεμβριο.Εχεις κανει το μικρο τουρ της Κωνσταντινουπολης, που κανει η τουρκικη,στις τρανσιτ πτησεις?Καλα και μένα πρωτη φορα μου έτυχε και έχω μείνει σε εκατοντάδες ξενοδοχεία
Για να απαντήσω στην παραπάνω ερώτηση ,έχω μείνει πολυ ευχαριστημένη με τις τουρκικές . Τις συνιστώ !
Η κοντινοτερη στάση του μετρο είναι γύρω στα δέκα λεπτα απο το ξενοδοχείο η J line , αλλα δεν τη χρησιμοποίησα .
Η γραμμή που βολεύει περισσότερο για το κέντρο του Μανχαταν είναι η E line και ο σταθμός Jamaica , αλλα μετα τα πόδια είναι λίγο μακρια
Δυστυχως γυρισαΕυχαριστω πολυ!!Ποτε πας Αμερικη?Εγω παω Δεκεμβριο.Εχεις κανει το μικρο τουρ της Κωνσταντινουπολης, που κανει η τουρκικη,στις τρανσιτ πτησεις?