sonic
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ουγγαρια σουηδια
- Ταξίδι-Όνειρο
- αργεντινη
Την πρωτομαγιά το κάναμε από Θεσσαλονίκη ένα αυτοκίνητο δύο ζευγάρια από πρώην Γιουγκοσλαβία. Έξι μέρες πέντε διανυκτερεύσεις Σάλτζμπουρκ, δυο στο Μόναχο, Ίνσμπουρκ, Μέστρε, με 750 ευρω το άτομο, με όλα μέσα.Καλησπερα σε ολους!Ειμαι νεος σε αυτο το φορουμ,αν κ το παρακολουθω εδω κ καιρο.Σκοπευω να παω τον αλλο μηνα βολτα στο εξωτερικο,εχω περιπου 2 χιλιαρικα,θα ειμαστε αλλοι δυο,η συντροφος κ το παιδι.Λεμε για ιταλια προς αυστρια με το αυτοκινητο.Ενα χοντα σιβικ 2000 μοντελο.Μπορειτε να με βοηθεισετε να βγαλω ακρη;Απο θεσσαλονικη θα ξεκινησω.
καλή η κομπίνα αλλά λίγο παλιά..και σε μερικές εταιρείες δεν τρώνε κουτόχορτο, απλά μπορεί να κάνουν πως δεν βλέπουν..καλύτερα από τον κίνδυνο να γίνει ρόμπα να διαπραγματευτεί μια έκπτωση πέραν του 30% που προσφέρεται ως 22/6 όπως έχουν πει άλλα μέλη στα αντίστοιχα τόπικ των ιταλόφιλων.επειδη εχεις οριακο budget μουρθε μια κομπινα...
στο καραβι κλεισε μια δικλινη εσωτερικη η μανα με το παιδι ωστε να πεσει η τιμη.εσυ κλεισε καταστρωμα.το βραδυ θα κοιμηθει η μανα με το παιδι και συ στο αλλο.
μη ξεχασεις τη πρασινη καρτα και εκδοση διαβατηριου του μικρου.
Θα σου πρότεινα να μην κινηθείς αποκλειστικά στις εθνικές οδούς, βγες από τους κεντρικούς δρόμους και ακολούθησε, τουλάχιστον σε κάποια κομμάτια, παρακαμπτηρίους/επαρχιακούς δρόμους.Καλησπερα σε ολους!Ειμαι νεος σε αυτο το φορουμ,αν κ το παρακολουθω εδω κ καιρο.Σκοπευω να παω τον αλλο μηνα βολτα στο εξωτερικο,εχω περιπου 2 χιλιαρικα,θα ειμαστε αλλοι δυο,η συντροφος κ το παιδι.Λεμε για ιταλια προς αυστρια με το αυτοκινητο.Ενα χοντα σιβικ 2000 μοντελο.Μπορειτε να με βοηθεισετε να βγαλω ακρη;Απο θεσσαλονικη θα ξεκινησω.