• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ταξιδι αγιος δομινικος

paulos29

New Member
ποια ειναι καλυτερη περιοδος για αγιο δομινικο θελω να παω του χρονου

Καλησπέρα και καλώς ήρθες Παύλο!
Χωρίς να είμαι και εξπέρ σ' αυτά τα νησιά, πιστεύω πως η καλύτερη περίοδος είναι Ιανουάριο με Μάρτιο. Τουλάχιστον εγώ πήγα τον περασμένο Φεβρουάριο Κούβα, και δεν το μετάνιωσα στιγμή! Εκεί παραδίπλα θα πας κι εσύ ;)

paulos29

New Member
καλησπερα ευχαριστω για την πληροφορια , και κατι αλλο αλλα εχω πολλα ερωτηματα η τιμεσ στα φαγητα ,η και κατι αλλο χριαζομαστε εμβολια

paulos29

New Member
πολυ καλη πληροφορια θα παω στην κεελπνο
:clap:

και γενικα η τημες φαγητου
ααααα και κατη αλλο ι περισοτερη ταξιδευουν μεσα μαιου και ιουνιου

Last edited by a moderator:
Για τιμές και τέτοια πράγματα δεν ξέρω να σου πω φίλε μου, έτσι κι αλλιώς δεν έχω ταξιδέψει εκεί:)
Όσο για το άλλο που λες, ίσως Μάιο - Ιούνιο να μην είναι στο φουλ η σεζόν; Δεν ξέρω, ίσως κάποιος πιο ταξιδεμένος σ' εκείνα τα μέρη να μπορεί να βοηθήσει.

paulos29

New Member
οκ ευχαριστω και παλι να σε καλα μαλλον θα παω και οταν παω θα σου πω την εμπιρεια μου :welcome:

Αν θες ρίξε μια ματιά και στις 4 ταξιδιωτικές ιστορίες για Άγιο Δομήνικο που είναι ήδη δημοσιευμένες εδώ, θα σε βοηθήσουν σε αρκετές απορίες πιστεύω;)

Sofia 33

New Member
Καλυσπερα παυλο29 ειχα παει αγιο δομινικο το 2009 αξεχαστα να πας σιγουρα ειχαμε παει τελη οκτωμριου με νοεμριο τελεια εποχη κατακαλοκαιρο.ειναι ολα παμθηνα και κανεις και πολλα παζαρια στα μαγαζια οτι αλλο θες μπορεις να με ρωτησεις

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom