taxidemenos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ν.ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΚΑΝΑΔΑΣ
Την παρέα την χρειαζόμαστε σε αλλά πράγματα. Στο ταξίδι μας αρκεί ο,η σύντροφος μας και ένας ωραίος προορισμός. Μόνο έτσι κάνουμε ακριβώς ότι μας αρέσει!!
Για αυτο και γω ταξιδευω μονη μου.Την παρέα την χρειαζόμαστε σε αλλά πράγματα. Στο ταξίδι μας αρκεί ο,η σύντροφος μας και ένας ωραίος προορισμός. Μόνο έτσι κάνουμε ακριβώς ότι μας αρέσει!!
οι παρεα μου απαρτιζεται απο εναν ''ματσο'' υπερκαταναλωτη, ενα λαμογιο καπιταλιστη, εναν καγκουρα,εναν ηλεκτρολογο μηχανικο (19600 μορια),εναν ταλαιπωρο κλαψιαρη,εναν κνιτη (μονο αυτο φτανει),εναν πορωμενα με τα πιο εξτριμ πραγματα και την ανδρεναλινη,και εναν Wanna be ΑναρχικοΗ κακη παρεα,μπορει να σου καταστρεψει το ταξιδι...!Δεν ειναι ευκολο να βρεις παρεα,που θελει τα ιδια με σενα!
Σα να λεμε παει ο συριζα διακοπεςοι παρεα μου απαρτιζεται απο εναν ''ματσο'' υπερκαταναλωτη, ενα λαμογιο καπιταλιστη, εναν καγκουρα,εναν ηλεκτρολογο μηχανικο (19600 μορια),εναν ταλαιπωρο κλαψιαρη,εναν κνιτη (μονο αυτο φτανει),εναν πορωμενα με τα πιο εξτριμ πραγματα και την ανδρεναλινη,και εναν Wanna be Αναρχικο
πιστευεις οτι μπορουμε να συμφωνησουμε ποτε ολοι??? απλα κανουμε μικρες υποχωρησεις και τα βρισκουμε
χαχαχ ασε τα πολιτικα πιστευω,αλλη πονεμενη ιστορια,παλι καλα που γνωριζομαστε απο 1η δημοτικου... Αλλα πες το κι ετσι :ρΣα να λεμε παει ο συριζα διακοπες
Απ'οτι βλεπω,η δικη σου παρεα ειναι μια δεμενη συντροφια!Πιο μακρυα απο την Ηρακλεια δεν σας βλεπω...:roll:!!μου κανει εντυπωση που ολοι ψαχνετε παρεα και οχι προορισμο...η παρεα νομιζω ειναι πολυ ευκολο πραμα αφου ολοι αγαπανε τα ταξιδια...ο προορισμος ομως πρεπει να ναι μοναδικος!!!
εχουμε παει κρητη,ζακυνθο,ολυμπο,παρο,ναξο,πατρα,θεσσαλονικη (και οι 7 χωρις εμενα) ιταλιαΑπ'οτι βλεπω,η δικη σου παρεα ειναι μια δεμενη συντροφια!Πιο μακρυα απο την Ηρακλεια δεν σας βλεπω...:roll:!!