mike1526gr
Member
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Έτσι όπως έχω σκεφτεί το πρόγραμμα, οι 2 μέρες στο Μπρυζ περιελάμβανα και εκδρομή στην Γάνδη. Κοιτάχτε ο χρόνοσ που θα έχω για να δω το ΑΜστερνταμ θα ειναι 1 1/2 μέρες.
Αυτο ακριβως, τα ειπες καλυτερα...Συμφωνω κ εγω οτι ειναι πολυυυυ τοσες μερες Βελγιο....1 μπρυζ 1γανδη 1,5 βρυξελλες φτανουνε.εκτος αν θελει να δει καποιος ολα τα αξιοθεατα ολα τα μουσεια κτλ.κ θελει κ να γυριζει στους δρομους κ τα μονοπατια(δεν το λεω ειρωνικα ο καθεις με τα γουστα του).εννοειτε οτι το αμστερνταμ θελει μερες,εγω ομως που πηγα για 10 ωρες περασα υπεροχα ειδα οτι μπορουσα γυρισα οσο μπορουσα και το κατα ευχαριστηθηκα.Θελω να ξαναπαω γιατι δεν το χορταινεις αλλα ητανε ευκαιρια-για εμενα-γιατι ως μονο προορισμο δεν ξερω ποτε θα τυχει ξανα.
Tις αδικείς τις Βρυξέλλες με μόνο μιάμιση μέρα. Η πόλη είναι η επιτομή του υποτιμημένου προορισμού.Συμφωνω κ εγω οτι ειναι πολυυυυ τοσες μερες Βελγιο....1 μπρυζ 1γανδη 1,5 βρυξελλες φτανουνε.
Το μετρό στις Βρυξέλλες δε βοηθάει καθόλου στις βόλτες στο ιστορικό κέντρο.(αλλα βρυξελλες δεν θα μπειτε σε πολλα κ θα πατε με μετρο για συντομια)
Μα γιατι....;;;;;;;;Tις αδικείς τις Βρυξέλλες με μόνο μιάμιση μέρα. Η πόλη είναι η επιτομή του υποτιμημένου προορισμού.
Από ότι διαβάζω μάλλον όχι... την ίδια άποψη έχουν και αρκετοί άλλοι συμφορμίτες... ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν ας πω πέντε κουβέντες... δυστυχώς διαπιστώνω ότι για πολλούς το ταξίδι αντί να είναι αιτία απόλαυσης καταντά αγώνας δρόμου... για μένα είναι πραγματικά παράλογο το πόσο επιφανειακά αντιμετωπίζεται ένα ταξίδι στο Βέλγιο... θα συμφωνήσω απόλυτα με τον North ότι οι Βρυξέλλες και το Βέλγιο γενικότερα είναι ο ορισμός του υποτιμημένου προορισμού... το διαπίστωσα για μια ακόμη φορά όταν τον περασμένο Ιούνη πέρασα ένα υπέροχο τετραήμερο στις Βρυξέλλες και την Μπρυζ... για την Μπυζ δεν έχω να πω πολλά γιατί όλοι ξέρουμε το πόσο ατμοσφαιρική πόλη είναι και το διήμερο που ξόδεψα εκεί ήταν τραγικά λίγο για να εμπεδώσει κάποιος την γοητεία της πόλης... ήταν η τρίτη μου φορά στην Μπυζ και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δυο μέρες στην πόλη είναι ελάχιστες... αν βέβαια κάποιος θελήσει να κάνει μια βόλτα στην κεντρική πλατεία και να βγάλει πέντε φωτογραφίες στα κανάλια, τότε και δυο ώρες είναι υπεραρκετές... συγνώμη όμως, αλλά αυτό δεν είναι ταξίδι, ούτε καν πασάλημα, είναι απλά γρήγορο ξεφύλλισμα ταξιδιωτικού λευκώματος... για τις Βρυξέλλες τώρα ένα έχω να πω... όσο περισσότερο τις επισκέπτομαι τόσο περισσότερο ενθουσιάζομαι... την τελευταία φορά π.χ αφιέρωσα ένα ολόκληρο πρωινό στον μεγάλο Ορτά http://www.travelhippo.gr/βίκτωρ-χόρτα-ο-μετρ-του-βελγικού-αρτ-νο/Μονο εγω βρισκω τη μια βδομαδα για το Βελγιο υπερβολικα μεγαλο χρονικο διαστημα;