27 Φεβρουαρίου 2010 #1 V vivian papadatou New Member Μηνύματα 1 Likes 0 γεια σε όλους!!!! θέλω να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να γνωρίσω τισ ομορφιές,τουσ πολιτισμούς,την κουλτούρα και τις συνήθειες των άλλων χωρών..δυστύχως ακόμα δεν έχω καταφέρει να βγω έξω από την χώρα... ευελπιστώ το καλοκαίρι!!!
γεια σε όλους!!!! θέλω να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να γνωρίσω τισ ομορφιές,τουσ πολιτισμούς,την κουλτούρα και τις συνήθειες των άλλων χωρών..δυστύχως ακόμα δεν έχω καταφέρει να βγω έξω από την χώρα... ευελπιστώ το καλοκαίρι!!!
27 Φεβρουαρίου 2010 #2 thimios8663 Member Μηνύματα 435 Likes 130 Επόμενο Ταξίδι Ρουμανία-Σερβία Ταξίδι-Όνειρο Ινδία Πλησιαζει το καλοκαιρι Βιβιαν..Ετοιμασου!!Καλη αρχη λοιπον,και καλως ορισες...!!
27 Φεβρουαρίου 2010 #3 meli Member Μηνύματα 1.261 Likes 365 Επόμενο Ταξίδι ...μηπως στην αγάπη??? Ταξίδι-Όνειρο Ολος ο κόσμος καλωσηρθες!!!
28 Φεβρουαρίου 2010 #4 _antonis_ Member Μηνύματα 3.357 Likes 1.237 Καλώς ήρθες κι απο μένα! Εύχομαι να είσαι καλά να ταξιδεύεις συνέχεια παντού!!!
28 Φεβρουαρίου 2010 #5 Giristroula Member Μηνύματα 723 Likes 348 Επόμενο Ταξίδι κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ Ταξίδι-Όνειρο Κίνα, Ιαπωνία Καλώς ήρθες!Εδώ που έμπλεξες...σε βλέπω να το πραγματοποιείς νωρίτερα!