prigkipissa
Member
κοιταξτε...εγω ειμαι 24..δεν ειμαι party animal...του στυλ να πηγαινω για υπνο στις 7 το πρωι..αλλα να μπορω ομως να μεινω εξω μεχρι τις 2-3...
Η Ιος καμμια σχεση δεν εχει ουτε με Λαγανα ουτε με Φαληρακι.κοιταξτε...εγω ειμαι 24..δεν ειμαι party animal...του στυλ να πηγαινω για υπνο στις 7 το πρωι..αλλα να μπορω ομως να μεινω εξω μεχρι τις 2-3...
Η Ιος καμμια σχεση δεν εχει ουτε με Λαγανα ουτε με Φαληρακι.
Να πω και εγώ ότι σαφώς η Ίος δεν μοιάζει με Φαληράκια, Λαγανάδες, Αγίες Νάπες που είναι όλα ίδια και απευθύνονται σε Βρετανούς αποκλειστικά.pigi_dikaiou το οτι περασες καλα και η ιος ειναι ομορφο νησι δεν αναιρει το γεγονος οτι σε ορισμενες περιπτωσεις επικρατει το γνωστο μπαχαλο των αγγλλων...
Να κανονισουμε να παμε ολοι μαζι!!Κι εγώ την έχω νοσταλγήσει βρε παιδιά (να μην χαλάσω την παρέα).
Όντως, τι να φτουρήσει η ξενέρωτη Κρακοβία σε σχέση με το απόλυτο ξεσαλονήσι; Έχεις δίκιο, είμαι απαράδεκτη!Να κανονισουμε να παμε ολοι μαζι!!
Τι τη θες την κρακοβια?
Ιος παιδι μου!
Ναι, θα συμφωνήσω. Έχω πάει 3 φορές για δουλειά και έχω μείνει ως το τέλος του Ιούλη (δεν έχω κάτσει δηλ. τον Αύγουστο που πιθανώς γύρω στις 15 να έχει κάπως περισσότερο συνωστισμό, αλλά έχω "πιάσει" την high season). Σε καμία περίπτωση το νησί δεν έχει τον ενοχλητικό κόσμο που συναντάς για παράδειγμα στη Σαντορίνη την ίδια περίοδο.Δεν ξερω τι γινεται τον Αυγουστο στη Ναξο και δεν μπορω να μιλησω ..αλλα εχω παει 2 φορες την περιοδο που θελει να παει η πριγκιπισσα και δε νομιζω οτι ο κοσμος ειναι σαν τη χριστουγεννιατικη Ερμου.
Εχει κοσμο σαφεστατα+πολλους νοπιους ..αλλα δεν ειναι οτι δε χωρας να περασεις .
Επισης επειδη οι παραλιες ειναι μεγαλες ..ο κοσμος απλωνεται κ (με εξαιρεση Αγιο Γεωργιο στη Χωρα ) δεν εισαι ο ενας πανω στον αλλο.