• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

συναυλιες καλοκαιρι 2009

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Maraveyas Ilegal
  • 3/7: Beach bar POCO-POCO, Παναγοπούλα Δήμου Εριναίων, Αχαϊα
  • 10/7: Βλάστη Κοζάνης - Γιορτές της γης
  • 13/7: Αττικό Άλσος
  • 16/7: Συμμετοχή στο COSMIC FESTIVAL – Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»
  • 17/7: Καβάλα
  • 29/7: Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
  • 3/8 : Δράμα
  • 13/8: Ευρωστίνη Κορινθίας
  • 14/8 : Παξοί
  • 23/8: Σαντορίνη
  • 29/8: Παραλία Αγίου Νικολάου Αρτέμιδος
  • 02/9: Μονή Λαζαριστών (συμμετέχουν οι CABARET BALKAN) – Θεσσαλονίκη

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Δεν ξέρω τι λες εσύ Sapienza... εγώ ένα έχω να πω: Kosmos Festival! :clap:

Έρχονται αύριο:

Tinariwen- Blues της ερήμου από τους απίθανους Τουαρέγκ (κάποιοι λάτρεις του Μαρόκου ακούνε;; :D)

Bajofondo= το πιο passionate electro-tango! Ο αργεντίνικος έρωτας που λέγαμε ότι θα ζήσω...

Orishaaaaas! - Κουβανικό ραπ; Δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρισω... Τραγουδιστής=κούκλος, mojito και χορός. Αφού δεν πάει η Ντόροθυ στην Αβάνα, ερχεται η Αβάνα στην Ντόροθυ... :cool:

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Δεν ξέρω τι λες εσύ Sapienza... εγώ ένα έχω να πω: Kosmos Festival! :clap:

Έρχονται αύριο:

Tinariwen- Blues της ερήμου από τους απίθανους Τουαρέγκ (κάποιοι λάτρεις του Μαρόκου ακούνε;; :D)

Bajofondo= το πιο passionate electro-tango! Ο αργεντίνικος έρωτας που λέγαμε ότι θα ζήσω...

Orishaaaaas! - Κουβανικό ραπ; Δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρισω... Τραγουδιστής=κούκλος, mojito και χορός. Αφού δεν πάει η Ντόροθυ στην Αβάνα, ερχεται η Αβάνα στην Ντόροθυ... :cool:

Και Dub Inc!!!!!Πάμε να χορέψουμε!!!!!!!!

Day after day
Still freeman in my mind
So many days
Waiting to see the sign
Don't stop singing everywhere
Just try to live from day to day
Time is going by far away

Βάζω τα mojito!!!!:clap:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Και Dub Inc!!!!!Πάμε να χορέψουμε!!!!!!!!

Day after day
Still freeman in my mind
So many days
Waiting to see the sign
Don't stop singing everywhere
Just try to live from day to day
Time is going by far away

Βάζω τα mojito!!!!:clap:
Ούτε καν τα mojito Σοφια! μόνο την παρουσία και το κέφι! :clap::clap::clap:

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Mercury Rev, 22/7/2009 Κηποθέατρο Παπάγου.

"Στις 22 Ιουλίου οι Νεουορκέζοι Μercury Rev ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Αθήνα, στο Κηποθέατρο Παπάγου (Κορυτσάς 6, Παπάγου) για να παρουσιάσουν ένα συναρπαστικό μείγμα ψυχεδελικής avant pop και ηλεκτρονικού λυρισμού, σε ένα συναυλιακό ραντεβού, που το ελληνικό κοινό περίμενε εδώ και πολύ καιρό. Η επίσκεψη τους στη χώρα μας γίνεται με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου τους "Snowflake Midnight" που κυκλοφόρησαν τον περασμένο χρόνο.
Το μουσικό ταξίδι των Mercury Rev ακόμα και μετά από σχεδόν δυο δεκαετίες πορείας, συνεχίζεται το ίδιο γοητευτικό και χωρίς να χάσει ίχνος από την αίγλη του παρελθόντος.
Οι Νεοϋορκέζοι rock μελωδοί επιστρατεύουν την εξαιρετική σκηνική παρουσία τους και όλα εκείνα τα συστατικά της επιτυχίας τους -τα οποία από την πρώτη κιόλας εμφάνιση τους στα μουσικά δρώμενα των 90's τους έκαναν ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού - και επιστρέφουν στην Αθήνα για την πιο απρόσμενη και ηλεκτρισμένη συναυλία του καλοκαιριού.
Εισιτήρια προπωλούνται σε όλα τα καταστήματα Metropolis, στο Ticket House Αθήνας και Θεσ/νίκης, καθώς και από το internet μέσω του ticketservices.gr
Τηλ:2107234567
Τιμές εισιτηρίων: 35 Ευρώ προπώληση / 40 Ευρώ στο ταμείο"
ΠΗΓΗ ΕΡΤ

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
FAITH NO MORE στο Θέατρο Βράχων στις 10 Αυγούστου!!! ...

Christian

Member
Καλοκαίρι με τον Βασίλη​
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποτελεί πολύτιμο κομμάτι της ζωντανής μουσικής ιστορίας του τόπου μας. Η πολύχρονη και πολύτιμη παρουσία του στο χώρο της μουσικής τον έχει κατατάξει στους καλλιτέχνες που κοσμούν με την παρουσία και το έργο τους το χώρο της Τέχνης, τον έχουν σταθεροποιήσει 35 χρόνια τώρα στην πρώτη γραμμή των μουσικών προτιμήσεων όλων μας.
Περιοδεύει και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.
Πασίγνωστος για την «εκρηκτική» ατμόσφαιρα των συναυλιών του, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τα πιο αγαπημένα τραγούδια της 35χρονης πορείας του στη μουσική και των συνεργασιών του με τους σημαντικότερους Ελληνες δημιουργούς: Μ. Λοΐζο, Θ. Μικρούτσικο, Α. Αλκαίο, Κ. Τριπολίτη, Σ. Μεσημέρη κ.ά.
Το πάθος και η ένταση των τραγουδιών που κουβαλάει στις αποσκευές του διαδέχονται τα γλυκά ταξίδια από τις νοσταλγικές μελωδίες, που με μοναδικό τρόπο ξετυλίγει στις καρδιές μας ο κορυφαίος καλλιτέχνης. Μαζί του η Σοφία Στρατή και ο Κώστας Γαλίτης.

Πρόγραμμα: 18/7 Φενεός Κορινθίας, 22/7 Αρδας (συνάντηση νέων), 24/7 Αρτεμίσιο Ευβοίας, 25/7 Κάρυστος, 29/7 Καλάβρυτα, 1/8 Βάρβαρα Χαλκιδικής, 3/8 Μύκονος, 6/8 Μεσσήνη, 8/8 Ελος Λακωνίας, 10/8 Μουδανιά Χαλκιδικής... και έπεται συνέχεια.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
αχ, εγω θα περιμενω την συνεχεια!!για να δουμε, θα σκασει μυτη στα μερη μου φετος???
αυτο με την μυκονο ειναι πολυ πετυχημενο!!!!εχω πεθανει στα γελια!!!:haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom