• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

συναυλιες καλοκαιρι 2009

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
σε ποιες συναυλίες θα πατε / θέλετε να πάτε φέτος το καλοκαιρι?

Christian

Member
Θα πάω οπωσδήποτε να δω τους James στο Θέατρο Γης 16/07 και μάλλον θα τιμήσω τους Deep Purple στη Μονή Λαζαριστών 23/07.

varioAthens

Member
Εγώ λέω να τιμήσω το Synch Festival!
Kαι Moby θέλω αλλά Μαλακάσα πάλι??? :roll:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
μηπως καλό θα ήταν να γράφουμε και τόπο που γίνεται η συναυλία καθώς και ημερομηνία αν είναι γνωστή, ώστε να αλληλοενημερωνόμαστε!:roll:

πέρασε από το μυαλό μου να πάω Μυτιλήνη κ επι τη ευκαιρία να δώ και τους Σκόρπιονς οπως εχει γραφτεί σε σχετικό τόπικ. Νομίζω αρχές του Ιούλη εμφανίζονται εκεί. Δεν ξέρω αν και εκεί θα λειτουργήσει ως support group o Βασίλης Παπακωνσταντίνου!

Πολύ θα ήθελα επίσης να δώ και τον Παντελή Θαλασσινό αλλά δεν ξέρω ούτε που θα εμφανιστεί ούτε το πότε! Οποιος η οποια μάθει σχετικά, ας μας το κοινοποιήσει!:cool:

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
οπωσδήποτε lauryn hill ( ejekt) , white lies , editors ( ejekt) , lila downs , cafe de los maestros - το αργεντίνικο buena vista / 21 ιουνη στο ηρώδειο , και το synch festival
( squarepusher , airoplane klp)
α! και madlib στο gagarin!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Οι OJOS DE BRUJO* επιστρέφουν ξανά στην Ελλάδα, για να παρουσιάσουν ζωντανά το νέο τους δίσκο με τίτλο AOCANA (σημαίνει ΤΩΡΑ στην τσιγγάνικη γλώσσα calo), που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, από τη Warner, στις 20 Απριλίου. Οι OJOS DE BRUJO θα εμφανιστούν με καλεσμένους τους PALYRRIA στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, στη Μονή Λαζαριστών και στην Αθήνα, την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στον ανοικτό χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, στα πλαίσια του Barcelona in Athens. (To πλήρες line-up του Barcelona in Athens θα ανακοινωθεί σύντομα και θα έχει επιπλέον καλεσμένους κι εκπλήξεις. (* Ojos de Brujo σημαίνει "Τα Μάτια του Μάγου" και προφέρεται "όχος ντε μπρούχο").

Info:
εισιτήρια στο Welcome
Τιμές εισιτηρίων:30Ε, στο ταμείο: στη Θεσσαλονίκη 35Ε, Αθήνα 40Ε

Πηγές:

Welcome
εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, 17.5.2009

Last edited by a moderator:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
ακομη δεν εχω ενημερωθει για τα καλλιτεχνικα δρωμενα του καλοκαιριου,αλλα το σιγουρο ειναι οτι θελω να παω στους james(καποιος ομως μου ειπε οτι τα εισητηρια εξαντληθηκαν :()
δεν θελω να το χασω...

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Συναυλία Αλκίνοου Ιωαννίδη στο θέατρο Φιλίππων Καβάλας στις 4/7/2009

Πηγή:
Αγγελιοφόρος της Κυριακής 17.05.2009

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πρόλαβα το Franco Dε Vita στη La Paz. Έφυγα στη μέση λόγω δουλειάς, αλλα μπράβο του, εξαιρετικός. Ο,τι ακούς στο δίσκο ακούς και στο στάδιο και στο πιανάκι ήταν εξαιρετικός.
Οι φήμες λένε ότι από Σεπτέμβριο περιμένουμε πάλι το Manu Chao στην Μαλεκόν, μακάρι...τρία χρονια αναμονής είναι πολλά, η τελευταία του συναυλία μπροστά από τον αμερικανικο τομέα είναι η καλύτερη που έχω δει ποτε.

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
James είχα πάει, πότε είχαν έρθει στο ΟΑΚΑ απ΄ έξω που είχαν παίξει με Air και Tori Amos τo 07?, ε, τότε. Η συναυλία ήταν μια αρπαχτή κακοδιοργανωμένη, αλλά η γκρουπάρα έδωσε ρέστα! Να πάτε James αν δεν τους έχετε δει...
Εγώ λέω να εμφανιστώ στο tera vibe για Killers στις 28/7, έχει και την Duffy στις μπύρες... και τι άλλα? Placebo, την προηγούμενη δεν το βλέπω, τους έχω δει πιο πολλές φορές από το Β. Παπακωνταντίνου όταν πήγαινα λύκειο... αν και είναι στους αγαπημένους μου (οι Placebo).
Yorgo αυτό το παλικάρι ο Manu κάθε συναυλία που κάνει είναι η καλύτερη συναυλία! Τον φατάζομαι στην Κούβα να παίζει εντός έδρας... και δεν φανταζομαι.

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Εγώ πάλι θα παραβρεθώ στο Κηποθέατρο Παπάγου 26/6 στον Κωστή Μαραβέγια...Για να ενισχύσουμε λίγο και τους εγχώριους καλλιτέχνες..

Ο Κωστής Μαραβέγιας μαζί με την μπάντα του υποδέχονται και φιλοξενούν τη Naif και το Feminino Anarkico Project και γιορτάζουν το καλοκαίρι με μία μεγάλη συναυλία - party στην Αθήνα!

Ο Κωστής Μαραβέγιας είχε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά στην Αθήνα στο Σταυρό του Νότου και στη Θεσσαλονίκη στο Orient Live αλλά και στις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα! Ο δίσκος του Μaraveyas Ιlegal παίχτηκε από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και αγαπήθηκε από το κοινό.
Στη μουσική του ο Μαραβέγιας αναμειγνύει τις ελληνικές μουσικές φόρμες με το ιταλικό, το ισπανικό και το μεσογειακό ταμπεραμέντο. Ο δίσκος ακούγεται σαν μία ραδιοφωνική μουσική εκπομπή με θέμα: Ταξίδι στη ζωή. Τα υλικά είναι η γιορτή, η χαρά, η αγάπη, το πάθος και η αγωνία για ειρήνη.
Στο Κηποθέατρο Παπάγου εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα καλεσμένη του πιο χαρισματικού νέου Έλληνα performer και της δυναμικής του μπάντας, τη Naif , μία από τις πιο ιδιαίτερες alternative pop παρουσίες της γειτονικής χώρας, γνωστή για την ικανότητά της να μετατρέπει κάθε συναυλία σε μία μοναδική performance. Σαξόφωνα, ακκορντεόν, τύμπανα, κοντραμπάσο μπλέκονται με scratch, loops και d.j. sets, συνθέτοντας ένα πολυεθνικό dance πανηγύρι.

Πηγή:Maraveyas illegal ΞΊΞ±ΞΉ Naif live στο ΞšΞ·Ο€ΞΏΞΈΞ*ατρο Ξ*απάγου - *culturenow.gr

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα