• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

συνέντευξη Στέλλας Αδαμαντίδου

Εξαιρετική συνέντευξη! Συγχαρητήρια!

Πραγματικά την απόλαυσα.
Σ΄ευχαριστώ πολύ. Σού εύχομαι να πραγματοποιήσεις, και μάλιστα πολύ σύντομα, ένα τέτοιο ταξίδι. Τότε, δεν θα σού χρειάζονται τα δικά μου γραφτά. Θα έχεις τις δικές σου αναμνήσεις, και θα τίς χαίρεσαι.
Φιλικά,
Στέλλα..

εξαιρετική! μπράβο!

Χαίρομαι που χαρήκατε τίςπαλαβές μου εμπειρίες -σταγόνα στον ωκεανό, πρέπει να πώ, άν θυμηθώ όλα όσα η κούτρα μου κατέβαζε και κατεβάζει, όταν ταξιδεύω....
Ευχαριστώ για τα καλά σουλόγια. Καί στα...δικά σου, σύντομα!!!
Φιλικά
Στέλλα

Τania, πολύ καλή η συνέντευξη, μπράβο σου!:)

@προς Stella
Aν υποψιαστώωωω ότι δουλεύαμε στον ίδιο χώρο, θα...πεθάνωωωωωω ;)
Κι αντί για ταξιδιωτικά πονήματα, να με... βομβάρδιζες με εγκυκλίους! :(
Αν κι εγώ υποψιαατώ, ότι δουλέψαμε στην ίδια Τράπεζα, θα πεθάνω μαζί σου!..΄Ομως δεν νομίζω. Δουλεύεις στην Μεγάλη μας Φίλη?
Αν ναί, πές το, μήπως βρούμε και τίποτε κοινό μεταξύ μας, πλήν τών ταξιδιών...
Πάντως σού εύχομαι να πραγματοποιήσεις όσα ταξίδια τραβάει η ψυχή σου, και να διαβάζουμε εμείς τίς εντυπώσεις σου.....
Φιλικά
Στέλλα

Τανια συγχαρητηρια για την ιδεα σου,και φυσικα συγχαρητηρια και στην
Στελλα Αδαμαντιδου που πετυχε τον στοχο ζωης,που ειχε βαλει απο τα νειατα της, γυρνοντας τον πλανητη.!!!
Δυσκολος στοχος παντως,αλλα οποιος τον πετυχη ανεκτιμητος.

Συμφωνω με τους προλαλησαντες η συνεντευξη ειναι πολυ ενδιαφερουσα,και εξαιρετικη.
Ναί, είναι δύσκολος στόχος! Τόν ξέρω από πρώτο χερι, όπως ήδη διάβασες! ΄Ομως, όταν κάποιος θέλει κάτι πάρα πολύ, το επιτυγχάνει. Τί λένε οι Εγγλέζοι? "Where ever there is a will, there is a way"
Φιλικά,
Στέλλα

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αν κι εγώ υποψιαατώ, ότι δουλέψαμε στην ίδια Τράπεζα, θα πεθάνω μαζί σου!..΄Ομως δεν νομίζω. Δουλεύεις στην Μεγάλη μας Φίλη?
Αν ναί, πές το, μήπως βρούμε και τίποτε κοινό μεταξύ μας, πλήν τών ταξιδιών...
Πάντως σού εύχομαι να πραγματοποιήσεις όσα ταξίδια τραβάει η ψυχή σου, και να διαβάζουμε εμείς τίς εντυπώσεις σου.....
Φιλικά
Στέλλα
Yes,yes,yes!!!:D:D:D
Σου στέλνω πμ...με λεπτομέρειες...:)

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
στέλλα, πραγματικά, απαντώντας στον καθένα μας ξεχωριστά με συγκίνησες!

είναι φοβερός ο τρόπος που βλέπεις τα ταξίδια και το πώς αποδεικνύεις ότι αξίζει τον κόπο κάθε ευρώ που δίνουμε γι' αυτά...

ναι θέλει θυσίες... κι εμένα πολλές φορές (όχι ότι έχω πάει σε πολλά μέρη, σ' αυτά τα λίγα έστω) μου λένε διάφοροι, μα πού πας τώρα, έστω και με low budget κατάσταση, πάλι θα σου φύγουνε λεφτά... είναι δύσκολες οι εποχές δεν τα κάνεις κάτι άλλο?

ε, όχι.. νομίζω ότι η κάθε εμπειρία που αποκτάς από ένα -έστω σαββατοκύριακο- ταξιδιού, δε συγκρίνεται με τίποτα και θα την κουβαλάς για πάντα... οπότε καλύτερα να θυσιάσεις κάτι άλλο, και όχι τις αποδράσεις σου...

Τανια συγχαρητηρια για την ιδεα σου,και φυσικα συγχαρητηρια και στην
Στελλα Αδαμαντιδου που πετυχε τον στοχο ζωης,που ειχε βαλει απο τα νειατα της, γυρνοντας τον πλανητη.!!!
Δυσκολος στοχος παντως,αλλα οποιος τον πετυχη ανεκτιμητος.

Συμφωνω με τους προλαλησαντες η συνεντευξη ειναι πολυ ενδιαφερουσα,και εξαιρετικη.

Εχεις δίκιο! ΄Οποιος καταφέρνει να πετύχει τον όποιο στόχο του, νοιώθει δικαιωμένος. Κιόταν, μάλιστα, έχει κάνει πολλές θυσίες γι αυτόν, η χαρά του είναι μεγάλη.
Πάντως, μή νομίζετε ότι είναι τόσο τραγικά δύσκολο να κάνετε κάθε δυο-τρία χρόνια ένα μακρυνό ταξίδι. Αρκεί να ΄μή ξεχνάτε το σκοπό σας, τόν στόχο σας....
Γιά τα συγχαρητήρια σ' ευχαριστώ πολύ
Εύχομαι και σε σένα να πραγματοποιήσεις όλα σου τά όνειρα, για να γνωρίσεις την ψυχική πληρότητα
Φιλικά
Στέλλα

manelaki

Member
Παρα πολυ ενδιαφερον!!! Ευχαριστουμε γι'αυτη την συνεντευξη.
Με εντυπωσιαζουν πολυ οι εμπειριες σας και οι θυσιες που κανατε προκειμενου να πραγματοποιησετε το ονειρο σας. Να ειστε καλα και να μοιραζεστε μαζι μας οσα μπορειτε περισσοτερα :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom