ΕΡΣΗ
Member
Υπεροχο το βιντεακι! Εχω επισης να δηλωσω οτι τα καστανα δεν ηταν για βραστα αλλα μαλλον για ψητα στο τζακι. Εκεινους τους φοινικες καπου μου ξεφυγαν και δε θυμαμαι να τους ειδαμε, αλλα μαλλον φταιει το Alzheimer μου...
Ολόκληρο δάσος απο φοίνικες δεν το είδες ? Για ρώτα τον Αφέντη ...........Υπεροχο το βιντεακι! Εχω επισης να δηλωσω οτι τα καστανα δεν ηταν για βραστα αλλα μαλλον για ψητα στο τζακι. Εκεινους τους φοινικες καπου μου ξεφυγαν και δε θυμαμαι να τους ειδαμε, αλλα μαλλον φταιει το Alzheimer μου...
Κάνουμε και πλακίτσες ? για κοίτα στο 33 sec με μεγάλα και φαρδιά γράμματα.Αχ Βαγγέλη με ξέχασες
Έρση τα κάστανα μάλλον ήταν αγριοκάστανα και δεν κάνουν για τίποτα. Αν ήταν καλά, έτσι σκόρπια θα τα άφηναν εκείνοι εκεί πάνω;
Bαγγέλη εγραψες πάλι !!!Κάνουμε και πλακίτσες ? για κοίτα στο 33 sec με μεγάλα και φαρδιά γράμματα.
[URL="- Ελατοχώρι Απο.wmv[/URL]
Εσένα Κική μου πρώτη - πρώτη σε έβαλα.Bαγγέλη εγραψες πάλι !!!
3 τήλέφωνα έκανα μέχρι να το θυμηθώ, μάρτυρας μου ο Θάνος .Αλλά μου άρεσε να το αφήσω έτσι για πιο αστείο.έλα τώρα που έκανες ότι δεν κατάλαβες
Πριγκίπισσα της Αντολής Πανδώρα κάποιες στατιστικές δεν τις θυμόμουν και συμβουλεύτηκα απο άλλα μέλη ,αλλά με τίποτα δεν μπορώ να μεταφέρω στο βίντεο κάτι απο αυτά που μας έδωσες αυτό το Σ/Κ ,νάσαι πάντα έτσι και εμείς θα φροντίσουμε να ξανακάνουμε συνάντηση ώστε να σε απολαύσουμε πάλι live (εννοείτε πως θα μπει στο πρόγραμμα η παντομίμα).Άρχοντα Τουμπιώτη, ζωγράφισες Όλα ήταν τέλεια και οι στατιστικές άψογες
Άντε βρε...με συγκίνησες πάλι ! (ξαναθέλω μάζωξη)
Σ΄ευχαριστούμε για όλα και σ αγαπάμε :kiss: