• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

στις αγορες του κοσμου.πληροφοριες για σοπιγκ...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
επηρεάστηκα απο τα κεντήματα της Κούβας που ειπε ο yorgos.
στην μαδαγασκάρη,άπειρα τραπεζομάντηλα σε λινό κεντημένα στο χερι,μαζί με τις πετσέτες,10 ευρώ το σέτ.επίσης βανίλιες -βανίλιες- οπως βγαίνουν απο το δέντρο,τα φασολάκια τους αλλα αποξηραμένα,που τα τρίβεις και τα βάζεις παντού για άρωμα! η βαλίτσα μου ακόμα μυρίζει βανίλια...το ματσάκι με 15 κομάτια γύρω στα 10 ευρώ!

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
παντος οταν ειχα παει κουβα ουτε ενα τραπεζομαντηλο δεν ειδα..αληθεια που τα πουλουσαν..μονο ξυλογλυπτα ,κατασκευες, απο κοκα κολα και αναψυκτικα γενικα και κοσμηματα απο μαχαιρια πιρουνια με καποιες πετρες και σκεψου οτι μαλλον ημουν η μονη που γυρισε τοσο πολυ τις παραγκες με τα εμπορευματα απο το γκρουπ....
παιδια πολυ περιεργα κεντηματα με κομπους εχει στην παραγουαη φτιαγμενα απο ιθαγενεις..
ενω καταπληκτικα τα χειροποιητα εργα στο παζαρι της αργεντινης μπροστα στο φημισμενο αξιοθεατο κοιμητηριο..διπλα στο μουσειο μοντερνας τεχνης...εγω πηρα φτιαγμενομε συρμα το επαγγελμα μου και στο γραφειο συνεχεια με ρωτουν που το βρηκα...σιγα σιγα οτι θυμαμαι θα σας λεω ειναι και πολλες οι χωρες που πηγα
επισης στη βουλγαρια εχει φτηνες βαφες μαλλιων και γενικα ειδη μακιγιαζ..

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
στο Ηoi An στο κεντρικό Βιετνάμ μου πήραν τα μέτρα και μου έφτιαξαν tailor-made 4 μεταξωτά βραδινα φορέματα , 1 τοπ , 1 φορεμα υφασμάτινο και 2 πανωφόρια και πλήρωσα 90 ευρώ σύνολο!!

στο Ανόι αγόρασα κινέζικα dvd 60 ταινιες του φεστιβαλ κανών, curb your enthousiasm seasons 1 to 5 , simpsons seasons 1 to 19 , gilmore girls seasons 1 to 7 kai πλήρωσα σύνολο 20 ευρώ.. έπρεπε να ειχα παρει και αλλα..

Attachments

giotamike

Member
Επόμενο Ταξίδι
USA
Μόλις επέστρεψα από ένα μεγάλης διάρκειας ταξίδι στις Η.Π.Α.

Οι τιμές εκεί είναι απλά ασύγκριτες με Ευρώπη. Νομίζω ούτε καν η αγορά της Μπαγκονγκ μπορεί να τις φτάσει. Φυσικά μιλάω για αυθεντικά προϊόντα, μιας και όταν ήμουν στη Κίνα έβρισκες τα πάντα αλλά ήταν μαϊμού.

Τα πολυκαταστήματα τύπου Mall αλλά και τα Factory Outlet είναι απλά σε τιμές κόστους. Ενδεικτικά αναφέρω ότι αγόρασα δύο ζευγάρια από τη καινούργια σειρά της ΝΙΚΕ AIR για 40? έκαστο, τη στιγμή που τα είδα εδώ για 150? σε τιμή προσφοράς.

Όποιος λοιπόν έχει ταξίδι για Η.Π.Α. σύντομα, να πάει με άδειες βαλίτσες.

Zeta

Member
Το θεμα είναι να δίνουμε περισσότερες πληροφορίες και για τους υπόλοιπους στο forum κι όχι γενικά και αόριστα. Όπως έχει αναφερθεί,σκοπός είναι να κατατοπίζουμε και να διευκολίνουμε και τους υπόλοιπους, αφού έχουμε την δυνατότητα

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Πήγα αλλά δε μ'άρεσε.. είχε πολλά μαγαζιά μεν αλλά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο..δεν θα πρότεινα σε κάποιον να πάει..καλύτερα να εκμεταλευτείς την ημέρα σου πηγαίνοντας κάπου αλλού..

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Παντού υπάρχει ένας μύθος λοιπόν! :-D

Μου αρέσει που είχα κι εγώ άγχος για την Βαρκελώνη...για το που θα χωρέσω όλα αυτά τα ψώνια που δεν έκανα τελικά! LoL

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
... αν ταξιδέυεις με σκοπό τα ψώνια νομίζω χάνεις το νόημα..
εγώ έχει τύχει να ψωνίσω αρκετούτσικα μόνο στο Λονδίνο.. έχω κόψει και τα δώρα..

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
... αν ταξιδέυεις με σκοπό τα ψώνια νομίζω χάνεις το νόημα..
εγώ έχει τύχει να ψωνίσω αρκετούτσικα μόνο στο Λονδίνο.. έχω κόψει και τα δώρα..
συμφωνώ μαζί σου.εχω και εγω κόψει τα πολλα-πολλά σε δώρα..σοκολατακια απο duty free...μονο στα παιδιά μου θα φερω κάτι.θεωρω χαμένο χρόνο να μπω σε μαγαζια που λιγο πολυ υπάρχουν και στην αθήνα..εχω παει και σε καποια outlet...τελικά παρασυρεσαι..αγοραζεις διαφορα...και οταν ερχεσαι πισω λες τι ....κιες αγορασα!!!

οταν επισκεπτoμαι μια πόλη για πρώτη φορά,νομιζω οτι εχουν προτεραιοτητα άλλα πραγματα...και οχι να χανομαι μεσα στα μαγαζια δοκιμαζοντας ρουχα..
αν όμως εχω μια μερα παραπανω,χαζευω τα μαγαζια χαλαρα, και αν σου προκυψει κατι το αγοραζω..

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
παρισι οι τσαντες luis vitton την μιση τιμη απο Ελλαδα τουλαχιστον και τα αθλητικα καταστηματα οπου σχεδιαζεις το παπουτσι που θελεις και το παραγγελνεις
ντουμπαι για χρυσο αλλα μετα απο πολλα παζαρια
βουδαπεστη για κεντηματα και πετσετες κεντημενες
τολεδο για πινακες απο σφυριλατημενο χαρτι χρυσου, ειναι μια μεθοδος που αξιζει τα λεφτα της και να την δεις απο κοντα
βιεννη για εξαιρετικη σοκολατα και σοκολατακια, μην παραλιψετε να δοκιμασετσ το παραδοσιακο γλυκο cachez

MIAT

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Εγω τα περισσότερα ψώνια τα έχω κάνει στο Μιλάνο μέσα ιουνίου(τότε εκεί βγαίνουν τα χειμωνιάτικα) όπου έχω βρεί απίστευτες προσφορές σε επώνυμες τσάντες,παπούτσια και ζώνες.Γενικά φανταστική αγορά κατά την άποψη μου.Για ψώνια το Μιλάνο είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς μου!:DΕίναι και κοντά!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom