romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Επειδή μετά λύπης μου βλέπω ότι όλο και περισσότερο αυξάνουν τα σχόλια που είναι άκρως προσβλητικά και ειρωνικά με αποτέλεσμα να διαγράφονται η να πηγαίνουν στόν κάδο ανακύκλωσης ,αφού όμως ΗΔΗ έχουν προκαλέσει και έχουν θίξει,προτείνω κάτι πού τόχω ακούσει και από παλιότερα μέλη ότι είχε συζητηθεί στο παρελθόν ....
Μια και υπάρχει το σύστημα με τα "αεροπλανάκια"και τους πόντους που παίρνει κάθε μέλος ανάλογα με τη δραστηριότητα του,προτείνω να υπάρχει και σύστημα αφαίρεσης πόντων όταν το μέλος αυτό προσβάλλει,ξεπερνά όρια.
Πιστεύω έτσι ότι ίσως να περιοριστούν μερικά φαινόμενα...
Τώρα θα μου πείτε ποιός ενδιαφέρεται για τα αεροπλανάκια και τη βαθμολογία(και αυτό έχει συζητηθεί το ξέρω,προσωπικά ποσώς μενδιαφέρει)αλλά από την στιγμή που ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό το σύστημα της θετικής βαθμολογίας γιατί να μην υπάρχει και της αρνητικής;
Μια και υπάρχει το σύστημα με τα "αεροπλανάκια"και τους πόντους που παίρνει κάθε μέλος ανάλογα με τη δραστηριότητα του,προτείνω να υπάρχει και σύστημα αφαίρεσης πόντων όταν το μέλος αυτό προσβάλλει,ξεπερνά όρια.
Πιστεύω έτσι ότι ίσως να περιοριστούν μερικά φαινόμενα...
Τώρα θα μου πείτε ποιός ενδιαφέρεται για τα αεροπλανάκια και τη βαθμολογία(και αυτό έχει συζητηθεί το ξέρω,προσωπικά ποσώς μενδιαφέρει)αλλά από την στιγμή που ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό το σύστημα της θετικής βαθμολογίας γιατί να μην υπάρχει και της αρνητικής;