sophia_det
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ισλανδία,Περού,Ν.Ζηλανδία
Αλλαγή χρόνου οπωσδήποτε μπροστά στον πύργο του Αϊφελ, όπως λέει και η Dafni!
Έχει και εστιατόριο στο 1ο όροφο του Άιφελ ....αν θυμάμαι καλά όχι πάρα πολύ ακριβό αλλά όχι και ιδιαίτερα καλό το φαγητό ....απλά είναι εντυπωσιακό..τώρα αν λειτουργεί στην αλλαγή του χρόνου θα σε γελάσω...χαχαχαχαχαχαχ....οχι και να χορευει.απλα επειδη απ οτι ειδα κι εγω τις προηγουμενες χρονιες γινοταν χαμος με πυροτεχνηματα και περυσι δεν εγινε...γι αυτο το λεει.τωρα κ εγω συμφωνω στο εξω απλα η κοπελια θελει σ εστιατοριο(αχ!αυτες οι γυναικες)χαχαχα.θα ακολουθησω τη συμβολη σου τριπακια...και αρχιζε να φωναζεις τ ονομα μου αν εισαι εκει μηπως σε βρω...αχαχα.ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια ολων σας
Τώρα θα νομίζεις ότι σε ακολουθώ από θέμα σε θέμα και σχολιάζω τις γαστριμαργικές σου προτιμήσειςΝομιζω πως αν πατε σε ενα απο τα μαγαζια της αλυσιδας hippopotamus δυσκολα θα δυσαρεστηθειτε. Ειλικρινα αρκετα καλο κρεας (προσοχη να 'ναι καλοψημενο) και για Παρισι οικονομικο.
Φερνει λιγο σ' αυτο που λες, ναι...Κατά τύχη το είδα και είπα να ρωτήσω, τα hippopotamus είναι μια αλυσίδα μαγαζιών τύπου tex-mex? Με κάπως κόκκινο ντεκόρ, μενού με burger και steaks και κάποια μεξικάνικα;
Το'ψαξα, τελικά αυτό που εννοούσα λέγεται Indiana Cafe.Φερνει λιγο σ' αυτο που λες, ναι...
Το Indiana ειναι ελεεινο, bistro με φαγητα τυπου McDonalds... Μονο για ποτο κανει.Το'ψαξα, τελικά αυτό που εννοούσα λέγεται Indiana Cafe.
Indiana Caf
Συμπαθητικό αν θέλετε να το έχετε κατά νου, δε θα πάθετε και σοκ αλλά αν θέλετε να φάτε κάτι πιο αμερικάνικο ή απλώς θέλετε να σκάσετε στο φαγητό λόγω τεράστιων μερίδων, έχει καλές τιμές για Παρίσι (περίπου 20 το άτομο).