guess who!!!
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου!
Taver, είσαι φοβερός!!! Μόλις ανέφερες το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, το εμφάνισε το booking σε διαφήμιση στο σάιτ σε προσφορά 55 Ευρώ!
Σε όλες τις πόλεις και τα χωριά υπάρχουν ανοιχτοί ή κλειστοί χώροι στάθμευσης με λογικές τιμές, καθώς και δυνατότητα στάθμευσης στο δρόμο με παρκόμετρα.Αυτό μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα είναι εύκολο το πάρκινγκ στα χωριά που θα θέλουμε να σταματήσουμε να χαζέψουμε ή θα έρθουν μετά οι κλήσεις... Υπ' όψιν ότι δεν είμαστε και πολύ του περπατήματος, μεγάλες αποστάσεις κλπ.
..έχουν προβλέψει για όλα...Μη διανοηθείς ..."μια στιγμή να το αφήσω εδώ..να πεταχτώ λίγο ...για μια δουλίτσα..." Θα βρεις παντού Ρ.Αυτό μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα είναι εύκολο το πάρκινγκ στα χωριά που θα θέλουμε να σταματήσουμε να χαζέψουμε ή θα έρθουν μετά οι κλήσεις... Υπ' όψιν ότι δεν είμαστε και πολύ του περπατήματος, μεγάλες αποστάσεις κλπ.
Για μενα δεν αξιζει να δαπανησουν χρονο να πανε Κολωνια ..οταν θα κινουνται σε τοσο ωραια μερη ..καλυτερα να εξαντλησουν τα μερη εκει.ποια μερα θα μεινετε στην Φρανφουρτη?την πρωτη?
αποψη μου ειναι να μεινετε στην Χαιδερβεργη τουλαχιστον ενα βραδυ οχι απλα να πατε ημερισια..Λουξεμβουργο ειναι καλη ιδεα για μια μερα αλλα απ οσο ξερω χωρις αυτοκινητο ειναι λιγο δυσκολο..
εγω στη θεση σας θα χτυπουσα και μια Κολωνια κι ας ειναι λιγο πιο μακρια..
Ενίοτε γίνονται και διαδηλώσεις (έχω πετύχει το 2009 στη Στουτγάρδη και το 2011 στην Κολωνία).1) τα μαγαζιά είναι κλειστά και δε λειτουργούν όλα τα εστιατόρια