• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

προσφορα Groupon.gr

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
η ιστοσελείδα προσφορών groupon.gr μας παρουσιάζει την παρακάτω προσφορά

?296 Για Δυο Διανυκτερεύσεις Δυο Ατόμων Με Πρωινό Και Ένα Δείπνο Σε Junior Suite Στο Αρχιτεκτονικό Κόσμημα Hotel Relais Certosa Στη Φλωρεντία

περισότερες πληροφοριες
Eκπτώσεις μέχρι 90% σε εστιατόρια, spas, εκδηλώσεις, ψυχαγωγία - groupon.gr

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Αν στη τιμή συμπεριλαμβάνονταν και το αεροπορικό τότε μάλιστα.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Ρομαντική Απόδραση Στην Πράγα!

Απολαύστε Ένα Ρομαντικό Τριήμερο Στην Παραμυθένια Πράγα! Δυο (2) Διανυκτερεύσεις Δυο (2) Ατόμων Με Σάουνα Και Thai Μασάζ Για Δυο! Επιλέξτε Το Τριήμερο Που Θέλετε.

Επιλέξτε τη διαμονή που σας βολεύει:

• ?99 από ?254 Για Διαμονή Δύο (2) Διανυκτερεύσεων Δύο Ατόμων Από Κυριακή Έως Πέμπτη.
  • ?139 από ?284 Για Επιλογή Διαμονής Δύο (2) Διανυκτερεύσεων Δύο Ατόμων Από Πέμπτη έως Σάββατο / Παρασκευή Έως Κυριακή / Σάββατο Έως Δευτέρα.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
παντως και χωρις να εχω ψαξει τις συγκεκριμενες 2 προσφορες που παραθετεις, σε προηγουμενες αναλογες "προσφορες" της groupon οι τιμες που εδινε για ξενοδοχεια (βλεπε κωνσταντινουπολη και εντος ελλαδας) ηταν ακριβως ιδιες με τις τιμες προσφορας του booking..

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Εγώ τόλμησα και αγόρασα την προσφορά (?) για Κωνσταντινούπολη. Ετσι κι΄έτσι το ταξίδι είχε δρομολογηθεί, οπότε δεν με χάλασε να έχω έτοιμα τα εισιτήρια, την μεταφορά από και προς αεροδρόμιο, ξενοδοχείο, ξενάγηση, ασφάλεια, και κάποιον (υποτίθεται) υπεύθυνο εκεί. Το μόνο που με <χαλάει> είναι ότι μου ζητούν 125 Ε, για φόρο αεροδρομίου και επίναυλο καυσίμου (?). Ο φόρος σίγουρα δεν είναι τόσα. Ξέρει κανείς αν πρέπει να τα δώσω ?

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Ο φόρος είναι περίπου 60 ευρώ. Τα 125 ευρώ που σου ζητάνε μήπως είναι για 2 άτομα;

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Εγώ τόλμησα και αγόρασα την προσφορά (?) για Κωνσταντινούπολη. Ετσι κι΄έτσι το ταξίδι είχε δρομολογηθεί, οπότε δεν με χάλασε να έχω έτοιμα τα εισιτήρια, την μεταφορά από και προς αεροδρόμιο, ξενοδοχείο, ξενάγηση, ασφάλεια, και κάποιον (υποτίθεται) υπεύθυνο εκεί. Το μόνο που με <χαλάει> είναι ότι μου ζητούν 125 Ε, για φόρο αεροδρομίου και επίναυλο καυσίμου (?). Ο φόρος σίγουρα δεν είναι τόσα. Ξέρει κανείς αν πρέπει να τα δώσω ?
τι ελεγε οτι ειχε το πακετο οτανν το αγορασες?

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Ε τότε τι παραπονιέσαι?
Εις γνώση σου το έκλεισες...

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Όταν κάποιος λέει με "χαλάει" ως παράπονο το καταλαβαίνω εγώ.

Το πιο πιθανό είναι να βγαίνουν τα 125 ως εξής:
45 ευρώ το φπα 23% στη τιμή 195 που το έκλεισες
60-70 ευρώ φόροι αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμων ανάλογα το αεροσκάφος
5-10 ευρώ service fee

και να τα, μαζεύτηκαν...

Υποθέσεις δικές μου όλα αυτά, δεν έχω ιδέα τι όρους είχε αυτό το πακέτο που έκλεισες...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom