GTS
Member
Είναι Visa Electron, γι'αυτό.Εγώ πάντως τη χρεωστική visa της Πειραιώς την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για αγορές μέσω internet και τις περισσότερες φορές γίνεται δεκτή.
Είναι Visa Electron, γι'αυτό.Εγώ πάντως τη χρεωστική visa της Πειραιώς την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για αγορές μέσω internet και τις περισσότερες φορές γίνεται δεκτή.
Mερικες φορες στο booking.com θελουν Credit, σε αυτη τη περιπτωση της Πειραιως, μπαινεις στο Winbank και κανεις εκδοση της Webbuy, η οποια ειναι εικονικη πιστωτικη καρτα...!Εγώ πάντως τη χρεωστική visa της Πειραιώς την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για αγορές μέσω internet και τις περισσότερες φορές γίνεται δεκτή.
Δεν ειναι πιστωτικη ,prepaid καρτα ειναι.Mερικες φορες στο booking.com θελουν Credit, σε αυτη τη περιπτωση της Πειραιως, μπαινεις στο Winbank και κανεις εκδοση της Webbuy, η οποια ειναι εικονικη πιστωτικη καρτα...!
Δεν παιζει κατι καλυτερο παντως απο Πειραιως και Winbank!
Debit μπορει να σημαινει χρεωστικη στα ελληνικα, αλλα δεν ειναι αυτο που ενοουμε χρεωστικη, Debit νομιζω θεωρειται η καρτα αναληψης. Η οποια σπανια την δεχονται για ηλέκτρονικές συναλαγές. Τη χρεωστικη μπορεις να την χρησιμοποιησεις για ηλεκτρονικες συναλαγες, ή πληρωμες μεσω καρτα, υπο την προυποθεση οτι υπαρχουν χρηματα μεσα στο λογαριασμο. Ας πουμε η Visa electron ειναι χρεωστικη, μπορεις να τη χρησιμοποιησεις βεβαια και για αναληψηDebit=χρεωστική άρα είτε visa είναι είτε mastercard δεν είναι για συναλλαγές μέσω ίντερνετ.
Εχεις δικιο!Δεν ειναι πιστωτικη ,prepaid καρτα ειναι.