Nikol_muse
Member
Καλησπέρα κ παλι.. ειμαι έτοιμη να κλείσω ξενοδοχείο στο 13ο διαμέρισμα.. ειναι καλα σαν περιοχή;; ξερω οτι δεν ειναι κέντρο (πχ 3-4 περιοχή), αλλα θα ήθελα να ξερω την άποψη σας. Ευχαριστω!
Εξαρτάται που στο 13ο είναι. Γενικά αν είναι γύρω από την Place d'Italie ή την Butte aux Cailles είστε οκ νομίζω.Καλησπέρα κ παλι.. ειμαι έτοιμη να κλείσω ξενοδοχείο στο 13ο διαμέρισμα.. ειναι καλα σαν περιοχή;; ξερω οτι δεν ειναι κέντρο (πχ 3-4 περιοχή), αλλα θα ήθελα να ξερω την άποψη σας. Ευχαριστω!
Εξαρτάται που στο 13ο είναι. Γενικά αν είναι γύρω από την Place d'Italie ή την Butte aux Cailles είστε οκ νομίζω
Λέγεται Lodge InΕξαρτάται που στο 13ο είναι. Γενικά αν είναι γύρω από την Place d'Italie ή την Butte aux Cailles είστε οκ νομίζω.
Θα κοιτούσα αλλού. Πολύ άχαρη περιοχή, κολλητά με τον περιφερειακό και όχι ιδιαίτερα βολική στις μετακινήσεις.Λέγεται Lodge In
Αχα! Σε ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σου..Θα κοιτούσα αλλού. Πολύ άχαρη περιοχή, κολλητά με τον περιφερειακό και όχι ιδιαίτερα βολική στις μετακινήσεις.
Το μήνυμα μεταφέρθηκε εδώ από άλλο θέμα (λόγω off topic).Μου κάνει εντύπωση πως στις 88 σελίδες και στα 1047 μηνύματα του topic δε βρήκες κάτι αξιόλογο...