giankart
New Member
ευχαριστώ. Φτάνει να είναι ασφαλής περιοχή, ζωντανή και κοντά στα κύρια αξιοθέατα και περιοχές
Σου απαντησα και στο αλλο τοπικ. Τα 1 και 3 ξεχνα τα. Το πρωτο γιατι ειναι σε μια σχετικα επικινδυνη περιοχη και ουτε κεντρικο το λες, το αλλο επειδη ειναι αρκετα μακρυα και σε ενα σημειο ερημο τις μη εργασιμες ωρες.Διαβάζω εδώ και μέρες όλα αυτά που γράφετε και μπορώ να πω οτι με έχουν βοηθήσει αρκετά. Έχω όμως κάποιες απορίες και θέλω τη γνώμη σας με τα ξενοδοχεία και τα διαμερίσματα που βρήκα.
1.Campanile Paris 19 - La Villette (έχουμε κάνει κράτηση με δωρεάν ακύρωση)
2. Cosy's Residence Cadet - Παρίσι
7 Rue Cadet, Paris, Paris, 75009, Γαλλία, 442030247879
3.Citadines la defence 1-8 boulevard de Neuilly.
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τις περιοχές αυτές και όποια πρόταση δεκτή.
Ευχαριστώ πολύ tripakias. Αν έχεις να μου προτήνεις και κάτι άλλο στη γύρω περιοχή δεκτό.Το δευτερο ειναι σε μια χαρα τοποθεσια.
Είναι σε αρκετά καλό μέρος, βλέπω πως είναι κοντά στους κήπους...Στάση μετρό όμως δεν βλέπω να έχει κοντά, μόνο το ReR που θα είναι λίγο ταλαιπωρία για να κάνετε συνέχεια αλλαγή για μετρό. Γιατί δεν βρίσκεις κάτι στο ίδιο διαμέρισμα ή ποιο κοντά στα περισσότερα αξιοθέατα ή να έχει και μετρό κοντά του??? Αφού πάτε για λίγες μέρες δεν θα υπάρχει και χρόνος για πολύ περπάτημα.kalispera eimai apo thessaloniki kai stis 12 martiou paw me tin kopela mou sto parisi gia prwti fora xoris na xerw polla agglika kai pou akrivos einai kala na meinoume ekleisa me to dikaioma akirosis sto xenodoxeio novanox sto 6 sigkrotima!!! einai kala?? na psaxw alou?? gti rwtaw epeidi ousiastika einai 3 meres pou tha mai ekei kai thelw na dw osa pio polla mporw !! san perioxi asfales??
Το ξενοδοχειο ειναι σε πολυ καλη τοποθεσια κοντα σε μετρο και με εξυπηρετηση απο τις πιο βολικες γραμμες. Αν σου αρεσε γιατι να δεις αλλου?Ναι αυτο θα κανω θα δω καποιο κοντα σε σταση μετρο ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!
Καλα δες και αλλου μηπως βρεις κανενα ακομα καλυτερο αλλα κι αυτο ειναι σε πολυ καλο σημειο.Μας αρεσε παρα πολυ το ξενοδοχειο απλα ειπα να δω αλλου γιατι μου ειπαν παραπανω οτι δεν βολευει το μετρο![]()