connosp
Member
Εμένα Genius3 με πρωινό+ακυρ. τις παραπάνω ημερ. με το δίνει 632 τι να πεις....14-18 Μαρτιου. Ειναι ελαφρως οικονομικοτερα τοτε απο την περιοδο μετα το Μαιο
Εμένα Genius3 με πρωινό+ακυρ. τις παραπάνω ημερ. με το δίνει 632 τι να πεις....14-18 Μαρτιου. Ειναι ελαφρως οικονομικοτερα τοτε απο την περιοδο μετα το Μαιο
Genius2 με ακυρωση χωρις πρωινο 580. Με πρωινο μου το δινει 636 οντως. Αλλα δεν κλεινω ποτε πρωινο σε ξενοδοχεια οταν πηγαινω διακοπες εκτος αν μιλαμε για τοπ καταστασεις. Διαφορετικα προτιμω να εξερευνω γειτονικα καφε.Εμένα Genius3 με πρωινό+ακυρ. τις παραπάνω ημερ. με το δίνει 632 τι να πεις....
Με εξαίρεση το 3 όλα τα άλλα είναι σε άκρως ασφαλείς περιοχές.View attachment 448292
Καλησπερα,
Απο τα επομενα 6 ξενοδοχεια ποιο θεωρειτε οτι εχει το πιο βολικο και συμπαθητικο location?
Ευχαριστω πολυυυυ!
- Novotel Paris Gare de Lyon
- Hôtel Mercure Paris Bercy Bibliothèque
- Novotel Paris 20 Belleville
- Best Western Nouvel Orléans Montparnasse
- Novotel Paris Centre Gare Montparnasse
- Novotel Paris Vaugirard Montparnasse
Υπερευχαριστω!!!Με εξαίρεση το 3 όλα τα άλλα είναι σε άκρως ασφαλείς περιοχές.
Το 1 είναι το πιο βολικό για τη μετακίνηση σας στη diesneyland.
To 2 είναι σε μια πολύ όμορφη περιοχή για Άνοιξη/Καλοκαίρι. Για μένα η πιο ωραία τοποθεσία απ' όλα.
Το 3 είναι κοντά στο κέντρο μεν αλλά σε περιοχή λίγο...το βράδι.
Το 4 είναι σε καλή τοποθεσία. Αγαπημένη καθώς βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο διαμέρισμα που έζησα τα πρώτα μου χρόνια στο Παρίσι. Και έχει άμεση συγκοινωνία και με τα 2 μεγάλα αεροδρόμια του Παρισιού (CDG, ORLY). Αλλά μέχρι εκεί, έχεις καλύτερες επιλογές.
Το 5 είναι σε πολύ βολική συγκοινωνιακά και ζωντανή περιοχή, κοντά στο Tour Montparnasse.
Το 6 καλό αλλά σε χειρότερο σημείο απ' όλα τα άλλα.
Θα απέρριπτα το 3. Στα άλλα θα έμενα άνετα. Θα διάλεγα το 2 ή το 1 αλλά αν υπήρχε οικονομικό ή άλλο θέμα θα πήγαινα σε οποιοδήποτε, ακόμη και στο 3 αν δυσκολευόμουν με τα άλλα.
Το 2 το ξεχνάς.Ετοιμαζομαι και εγω για Παρισι 2-7/5/2023 οικογενεια με 2 κορες 10+13. Εκλεισα ηδη αεροπορικα και τωρα θελω να κλεισω ξενοδοχειο. Διαβασα πολυ εδω μεσα και ειδα οτι προτεινονται οι ζωνες 1-10.
Λιγο που εψαξα ειδα τα:
1. Novotel Paris Centre Tour Eiffel
2. voco Paris - Porte de Clichy
3. Novotel Paris Centre Bercy
συν τα απο πανω που εγραψε ο/η χρηστης piccolo_mondo . Θα ηθελα να μου προτεινετε 2-3 εξ αυτων για να μεινει αξιοπρεπως μια οικογενεια. Προφανως θα μετρησει η τοποθεσια ως προς την προσβαση και την ασφαλεια, αν και περυσι στο Λονδινο μετακινηθηκαμε αποκλειστικα με ποδια - uber. Καλο ειναι παντως να υπαρχει metro σε walking distance.
Ευχαριστω εκ των προτερων, μιας και με εχει πιασει ενα αγχος να κλεισω ξενοδοχειο ωστε να αρχισω μετα να σχεδιαζω το ταξιδι ανα ημερα και να σας πρηξω με επιπλεον ερωτησεις!
Όλα καλά είναι. Κανένα όμως δεν είναι αρκετά κεντρικό.Καλα για τις μετακινησεις εχω πελαγωσει αλλα ας κλεισω ξενοδοχειο και θα το μελετησω εκ των υστερων. Θα ηθελα να ειναι καπως κεντρικα το ξενοδοχειο ωστε να μπορουμε το μεσημερι να πεταγομαστε για ενα διαλειμμα μιας και μας αρεσει να περπαταμε συνεχεια και οσο να ναι τα παιδια δεν αντεχουν τοσο οσο οι μεγαλοι. Το 2 της picollo_mondo δυστυχως ειναι εκτος μπατζετ οποτε -προς το παρον- κοιταω για καποια απο τα novotel να δω που θα καταληξω. Εννοειται αν υπαρχει κατι αλλο επανερχομαι .
Κεντρικο ως απολυτη εννοια και στο μπατζετ μου δε νομιζω οτι γινεται στο Παρισι. Σε πολεις τετοιου μεγεθους νομιζω παιζει ρολο η προσβαση στα ΜΜΜ και το να ειναι το ξενοδοχειο σε walking distance απο πραγματα που θες να κανεις. Με βαση αυτα ψαχνωΌλα καλά είναι. Κανένα όμως δεν είναι αρκετά κεντρικό.
Υπολόγισε πως για να διασχίσεις το Δήμο του Παρισιού από Βορρά μέχρι Νότο θες περίπου 2-2,5 ώρες με τα πόδια και από Δύση σε Ανατολή περίπου 2,5-3 ώρες.