Καλησπέρα, θέλω να πάω Παρίσι ημερομηνίες 6/1/22 με 10/1/22 , 4 βράδια! Ποια περιοχή μου προτείνετε για ξενοδοχείο με εύκολη πρόσβαση σε αξιοθέατα και γενικά ασφαλή ; Έχω βρει αυτό στο 9 διαμέρισμα ★★★ Austin's Saint Lazare Hotel, Παρίσι, Γαλλία
η περιοχη ειναι συμπαθητικη,απλα αυτο που βρηκες ειναι διπλα σε τερματικο τραινων και δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες το σημειο...Καλησπέρα, θέλω να πάω Παρίσι ημερομηνίες 6/1/22 με 10/1/22 , 4 βράδια! Ποια περιοχή μου προτείνετε για ξενοδοχείο με εύκολη πρόσβαση σε αξιοθέατα και γενικά ασφαλή ; Έχω βρει αυτό στο 9 διαμέρισμα ★★★ Austin's Saint Lazare Hotel, Παρίσι, Γαλλία
Δεν είναι κακή περιοχή, αλλά τα περισσότερα από τα επεισόδια με τα Κίτρινα Γιλέκα γίνανε ακριβώς εκεί, και γενικώς όταν υπάρχουν φασαρίες το τζέρτζελο είναι εκεί (είναι ο κεντρικότερος σταθμός μετρό που μένει ανοικτός). Η πρόσβαση στα αξιοθέατα, όπου και να μείνεις στο Παρίσι θα είναι περιορισμένη.Καλησπέρα, θέλω να πάω Παρίσι ημερομηνίες 6/1/22 με 10/1/22 , 4 βράδια! Ποια περιοχή μου προτείνετε για ξενοδοχείο με εύκολη πρόσβαση σε αξιοθέατα και γενικά ασφαλή ; Έχω βρει αυτό στο 9 διαμέρισμα ★★★ Austin's Saint Lazare Hotel, Παρίσι, Γαλλία
Η 13η ζώνη δεν είναι "επικίνδυνη" περιοχή?ibis Paris Avenue d'Italie 13ème
Αν μου δώσεις ημερομηνίες θα κοιτάξω κι άλλα.
Γιατί να είναι;Η 13η ζώνη δεν είναι "επικίνδυνη" περιοχή?
Γούστα είναι αυτά, αλλα αν μένεις σε ένα από τα 1-7 arrondissement αισθάνεσαι και ασφαλής και μέσα στα κεντρικά ενδιαφέροντα/διασκέδαση. Το 8ο μου φαίνεται λιγότερο ζεστό για να μείνω.Ποια είναι η καλύτερη περιοχή για να μείνει κάποιος; και ασφαλές και κεντρικό διαμέρισμα;;