Γαλλία πού να μείνω στο παρίσι;

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Παιδες, ποσο καλή/κακη ειναι η περιοχή γυρω απο το μετρό Porte de Clignancourt ;

Για πες καμία πρόταση στα 65-75 κοντά σε μετρό.
Όπααα τι έγινε? Αποφάσισες για Γαλλία τελικά? Επαρχία με δόση από Παρίσι?

Last edited by a moderator:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Παιδες, ποσο καλή/κακη ειναι η περιοχή γυρω απο το μετρό Porte de Clignancourt ;
Μια από τις χειρότερες επιλογές στην Πόλη.

Για πες καμία πρόταση στα 65-75 κοντά σε μετρό.
Δες τα ibis Paris Avenue d'Italie 13eme και ibis Paris Bercy. Επίσης το Mercure Paris Gare de l'est Magenta ενίοτε βγάζει καλές τιμές.
(Από μνήμης τα γραφω, μπορεί να γράφω και κάτι λάθος στα ονόματα).

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Λοιπόν άρτι αφιχθεισα από Παρίσι να προτείνω ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ την αλυσίδα ξενοδοχείων που έμεινα: Astotel... Συγκεκριμένα έμεινα στο https://en.astotel.com/hotel/123-sebastopol-en/overview Επέλεξα αυτό γιατί μου άρεσε πολύ το ντεκόρ χαχα.. κ εχει κ άριστες κριτικές..Ήταν από τα καλύτερα ξενοδοχεία που έχω μείνει πάντως κ σε αρκετά λογική τιμή σε σχέση με αλλα που κοίταγα στην Αριστερή όχθη πχ. Λίγο αρνητικό για μένα ήταν ότι το πρωινό δεν είχε ποικιλία κ 6 βράδια που έμεινα εκεί κάποια στιγμή βαρέθηκα τα ίδια κ τα ίδια... Κ παρόλο που είχα διαβάσει διάφορα περί κακόφημης περιοχής κ φασαρία κλπ δε με ενόχλησε τίποτα...Η περιοχή είχε πολλή ζωή εκει τριγύρω κ τίποτα δεν ήταν άσχημο εκτός από κάνα δυο στενά αλλά δε με ένοιαζε ιδιαίτερα να πάω προς τα κει βραδιάτικα.. Πολλοί πχ κολλάνε στην οδό Strasbourg st denis που όντως δεν ήταν κ από τις καλύτερες το λίγο που είδα, (αν κ δε καταλαβαινω τι σχεση εχει με τη sebastopol εδω που τα λέμε- ολόκληρο τετράγωνο τις χωρίζει κ παραπανω κ δεν είναι κ τόσο oh la la tragique κατα τη γνωμη μου-) αλλά έχει κ μια rue montorgueil κ μια rue rambuteau κάνα δεκάλεπτο απόσταση που πατσιζει

Αν ξαναπάω πάντως θα μείνω σε ένα από τα δύο τετραστερα της αλυσιδας στα Ηλύσια πεδία που έχει γιατι μου άρεσε περισσότερο η περιοχή εκεί ως πιο πελουσια χαχα

Η Astotel πάντως έχει κ φτηνότερα ξενοδοχεία 3 αστέρων με εξίσου άριστες κριτικές κ σε καλές περιοχές από ότι ειδα https://en.astotel.com/

Γενικά η αλυσίδα αυτή έχει νορμάλ τιμές για Παρίσι νομίζω κ τα ξενοδοχεία της έχουν χαρακτήρα, οχι σα μια συνηθισμένη ξενοδοχειακή αλυσίδα

Last edited:

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Τελεια περιοχη.ασφαλης,μαγαζια ,πολλα και καλα καφε και ρεστο,απο τις καλυτερες της αριστερης οχθης.Να περασεις ομορφα!

eirinijs

Member
Τελεια περιοχη.ασφαλης,μαγαζια ,πολλα και καλα καφε και ρεστο,απο τις καλυτερες της αριστερης οχθης.Να περασεις ομορφα!
Ευχαριστω πολυ! Δειτε τωρα τι παιζει.. ειχα βαλει 14 με 17 νοεμβρη κ μ το εβγαλε 350.. μετα εωαλα 18 με 21 κ μ τα βγαζει 450... τι γινεταιιιιι;;;;;; εγω θα παω 18 με 21 απλα ειχαν μεινει οι ημ.νιες απο προηγουμενη αναζητηση! Απογοητευτηκαααα...

chronis7

Member
Τέλεια περιοχή, από τις πιο τουριστικές αλλά κυρίως στο κέντρο... Γνώμη μου φυσικά..

conathanaso94

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, Ρωσία
Καλησπέρα σας! Πρόκειται να ταξιδέψω στο όμορφο Παρίσι 30/11-04/12. Προσπαθώ να βρω ένα ξενοδοχειο όσο οικονομικότερο γίνεται και στο κέντρο ώστε να μπορώ να πάω κάπου με τα πόδια(για το βραδυ κυρίως που δεν ξέρω αν έχει συγκοινωνία). Είμαι ανάμεσα στα 1. Astotel Palm Hotel
2.Ibis Paris Montmartre 18eme
3.Ibis Paris Sacre-Corfu 18th
4.Ibis Paris Bastile Opera
5.Hotel Avenir Jonquiere
6.Hotel Des Metallos.

Υπάρχει κάποιος να έχει πάει σε κάποιο από αυτά να μου πει τη γνώμη του καθώς και κάποιος να μ πει γενικά τι γνώμη του; Σας ευχαριστω εκ των προτέρων

marquis

Member
Καλησπέρα σας! Πρόκειται να ταξιδέψω στο όμορφο Παρίσι 30/11-04/12. Προσπαθώ να βρω ένα ξενοδοχειο όσο οικονομικότερο γίνεται και στο κέντρο ώστε να μπορώ να πάω κάπου με τα πόδια(για το βραδυ κυρίως που δεν ξέρω αν έχει συγκοινωνία). Είμαι ανάμεσα στα 1. Astotel Palm Hotel
2.Ibis Paris Montmartre 18eme
3.Ibis Paris Sacre-Corfu 18th
4.Ibis Paris Bastile Opera
5.Hotel Avenir Jonquiere
6.Hotel Des Metallos.

Υπάρχει κάποιος να έχει πάει σε κάποιο από αυτά να μου πει τη γνώμη του καθώς και κάποιος να μ πει γενικά τι γνώμη του; Σας ευχαριστω εκ των προτέρων
Λοιπόν από άποψη τοποθεσίας το 4 και το 1 με πιο βολική το 4 αλλά πιο καλές κριτικές στο 1. Του 6 επίσης δεν είναι άσχημη, αλλά έχει περισσότερο περπατημα για τα αξιοθέατα.

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Πιο βολική τοποθεσία είναι το 4. Έχει τύχει να μείνω κιόλας σε αυτό το Ibis, δεν έχει καθόλου χαρακτήρα και έχει μικρά δωμάτια αλλά είναι καθαρό και η τιμή του είναι πολύ καλή για Παρίσι και για το πόσο κεντρικό είναι. Εκτός του ότι είναι δίπλα σε μετρό και πας παντού (στην ανάγκη, γυρνάς και με τα πόδια αν ξεμείνεις βράδυ στο κέντρο), η γειτονιά είναι ασφαλέστατη και έχει πάρα πολλά να κάνεις από μόνη της.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.939
Μέλη
39.652
Νεότερο μέλος
εαβιτισσα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom